Adsmanager

Створення української локалізації для розширень Joomla!
Правила форуму
Обов'язково вказуйте іконку версії Joomla для свого розширення. Це дозволить користувачам орієнтуватися для якої лінійки Joomla створено розширення та не задавати зайвих запитань!

Будь ласка, у темі вказуйте назву розширення і версію розширення, якщо це актуально. Уся інша інформація (версія розширення, версія Joomla, тощо, вказуйте у повідомлені із прикріпленим файлом пакету локалізації)!
PAlexA
Користувач
Користувач
Повідомлень: 161
З нами з: 05 жовтня 2007, 22:42
Звідки: Львів

Adsmanager

Повідомлення PAlexA » 07 листопада 2009, 15:47

Шукав мовний файл на українській для adsmanager_v2.2.2, але так і не знайшов. Тому перевів сам.

Кодировка файла UTF-8, кому надо cp1251 перекодируйте

Ногами не пинать :oops:
Вкладення
lang_ukrainian-UTF-8.zip
(8.35 Кіб) Завантажено 1485 разів

Mapet
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 11 лютого 2008, 08:52
Звідки: Львів

Re: adsmanager_v2.2.2 - українська локалізація

Повідомлення Mapet » 20 квітня 2012, 07:22

Зробив переклад AdsManager 2.6.5 обох частин. Ось в роботі: http://mybee.com.ua/anonce .
Адміністративну не перевіряв особливо, тому можуть бути блуди.
Ще один нюанс з таблицею http://mybee.com.ua/anonce/index.php?op ... =1&lang=uk
Колонки Стан і Місто - захотів поміняти , то в мовних файлах не знайшов, хоча переклав і українською в російською. :crazy:
А так решта вже на протязі 3-х тижнів в роботі.
Якщо хтось виявить якісь помилки, прохання повідомити в Приват. :beer:
Вкладення
uk-UA_AdsManager_2_6_5.rar
(12.11 Кіб) Завантажено 1385 разів
Anemos
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 17 жовтня 2012, 10:19

Re: adsmanager_v2.2.2 - українська локалізація

Повідомлення Anemos » 17 жовтня 2012, 10:23

Mapet писав:Зробив переклад AdsManager 2.6.5 обох частин. Ось в роботі: http://mybee.com.ua/anonce .
Адміністративну не перевіряв особливо, тому можуть бути блуди.
Ще один нюанс з таблицею http://mybee.com.ua/anonce/index.php?op ... =1&lang=uk
Колонки Стан і Місто - захотів поміняти , то в мовних файлах не знайшов, хоча переклав і українською в російською. :crazy:
А так решта вже на протязі 3-х тижнів в роботі.
Якщо хтось виявить якісь помилки, прохання повідомити в Приват. :beer:
Поставив Ваш переклад, в адмінці мова змінилась, але на самому сайті все залишилось на англійській. Архів розпакував в корневий каталог сайту. Можливо я щось не так роблю? Допоможіть будь-ласка! :oops:
dovan
Модератор
Модератор
Повідомлень: 146
З нами з: 06 серпня 2008, 19:12
Звідки: Луцьк
Подякували: 1 раз

Re: adsmanager_v2.2.2 - українська локалізація

Повідомлення dovan » 21 жовтня 2012, 15:18

Anemos писав:
Mapet писав:Зробив переклад AdsManager 2.6.5 обох частин. Ось в роботі: http://mybee.com.ua/anonce .
Адміністративну не перевіряв особливо, тому можуть бути блуди.
Ще один нюанс з таблицею http://mybee.com.ua/anonce/index.php?op ... =1&lang=uk
Колонки Стан і Місто - захотів поміняти , то в мовних файлах не знайшов, хоча переклав і українською в російською. :crazy:
А так решта вже на протязі 3-х тижнів в роботі.
Якщо хтось виявить якісь помилки, прохання повідомити в Приват. :beer:
Поставив Ваш переклад, в адмінці мова змінилась, але на самому сайті все залишилось на англійській. Архів розпакував в корневий каталог сайту. Можливо я щось не так роблю? Допоможіть будь-ласка! :oops:
Потрібно не в кореневий, в у відповідну мовну папку.
Anemos
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 17 жовтня 2012, 10:19

Re: adsmanager_v2.2.2 - українська локалізація

Повідомлення Anemos » 24 жовтня 2012, 09:50

dovan писав:
Anemos писав:
Mapet писав:Зробив переклад AdsManager 2.6.5 обох частин. Ось в роботі: http://mybee.com.ua/anonce .
Адміністративну не перевіряв особливо, тому можуть бути блуди.
Ще один нюанс з таблицею http://mybee.com.ua/anonce/index.php?op ... =1&lang=uk
Колонки Стан і Місто - захотів поміняти , то в мовних файлах не знайшов, хоча переклав і українською в російською. :crazy:
А так решта вже на протязі 3-х тижнів в роботі.
Якщо хтось виявить якісь помилки, прохання повідомити в Приват. :beer:
Поставив Ваш переклад, в адмінці мова змінилась, але на самому сайті все залишилось на англійській. Архів розпакував в корневий каталог сайту. Можливо я щось не так роблю? Допоможіть будь-ласка! :oops:
Потрібно не в кореневий, в у відповідну мовну папку.
В архіві папка: "administrator > language> uk-UA" там файли: uk-UA.com_adsmanager.ini; uk-UA.com_adsmanager.menu.ini; uk-UA.com_adsmanager.sys.ini;
Я їх скопіював на сайт в папку: /administrator/language/uk-UA

Ще одна папка за архіву: "language>uk-UA" з файлами: uk-UA.mod_adsmanager_ads.ini; uk-UA.mod_adsmanager_ads.sys.ini; uk-UA.mod_adsmanager_menu.ini; uk-UA.mod_adsmanager_menu.sys.ini; uk-UA.mod_adsmanager_search.ini; uk-UA.mod_adsmanager_search.sys.ini; uk-UA.mod_adsmanager_table.ini; uk-UA.mod_adsmanager_table.sys.ini;
Ці файли я скопіював в: /language/uk-UA

В адмінці налаштування компоненту стали всі на українській, а от на сайті залишилось англійською. Вже тиждень ломаю голову :%)
Що я не так роблю? Допоможіть будь ласка! :cry:

Аватар користувача
krush
Користувач
Користувач
Повідомлень: 41
З нами з: 09 січня 2007, 14:01
Дякував (ла): 4 рази

Adsmanager

Повідомлення krush » 02 лютого 2017, 23:25

В файлі uk-UA.com_adsmanager.ini стрічку ADSMANAGER_EDIT_FORM="Post Ad"_QQ_"_txss; замініть на ADSMANAGER_EDIT_FORM="Розмістити оголошення" після цього все запрацює!
slav
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 07 квітня 2017, 13:53

Adsmanager

Повідомлення slav » 07 квітня 2017, 14:01

Колеги, хто може за гроші дати консультацію вживу щодо можливостей AdsMansger, DJ-Classifieds або Jom Classifieds ?
Є людина, яка знає, що вона хоче від дошки оголошень, але для якої проблема розбиратися в демо англійською мовою.
Ідеально - сісти за робочу локалізовану систему і покрутити разом протягом години чи двох.

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Українська локалізація розширень”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість