Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 13:39

Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....
на такі , як ho.com  і  http://www.topua.net/  ???

VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 13:59

і ше... я як хочу БД нову створити в муПХПадмін, то на обидвох цих хостах мені видає, "
"Без привілеїв"...
як створити базу даних... ото головна проблема...
KILLER
Користувач
Користувач
Повідомлень: 23
З нами з: 11 листопада 2006, 12:54
Звідки: Макіївка, Донеччина

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення KILLER » 24 травня 2007, 14:51

Із http://www.topua.net/ проблем жодних немає бути. Встановлюєш як на локалхост - копіюєш повністю дистрибутив та запускаєш скрипт інсталяції.
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення inf4mi » 24 травня 2007, 15:50

VovchukBratuk писав:і ше... я як хочу БД нову створити в муПХПадмін, то на обидвох цих хостах мені видає, "
"Без привілеїв"...
як створити базу даних... ото головна проблема...
в мене самого часо бували Глюкі коли БД створював через PHPadmin.

Роблю так :
я спочатку створював БД через DirectAdmin - а потім вже файли закидав через PHPadmin

так ніколи глюків не було.
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 15:53

VovchukBratuk писав:і ше... я як хочу БД нову створити в муПХПадмін...
Ти c-panel використовуєш?Якщо так,то заходиш в "Базы данных MySQL",далі пишеш назву БД та "add."Привілеї задаєш як завжди.Це якщо я правильно зрозумів питання..

VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 20:02

вес.... спасибі... я вже поставив ось тут: http://www.tilkorock.ho.com.ua

а як мовні пакети установлювати.... бо мені постійно помилку видає...
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 20:18

Адмінка->установка->локалізація.Обзор і завантажуєш.
Помилка може через те,що не там встановлюєш або інша версія.
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 20:21

а якшо мовний пакет в архіві, то він загрузиться???
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 20:24

Так. Звідки скачував? Може то не мовний пакет?
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 20:32

Adaman писав:Так. Звідки скачував? Може то не мовний пакет?
з вашого форуму

shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 20:39

Не знаю чи є такий файл на форумі,але на спробуй цей!

[вкладення вилучене Адміністратором]
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 21:09

мля... шось не можу ніяк встановити..... який файл із 3 треба загружати777
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 21:16

В тебе ж уже був переклад на сайті.Просто він не повністю все перекладає а тільки системні слова.Назви розділів та меню переіменуй сам ;)
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 21:48

ааа.... то ясно... а зараз є переклад???
а решта , то шо на російській, можна перекласти???
і ше одне... а можна редагувати той підпис , шо в самому низу.... ???
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 21:57

Звичайно.Там все можна редагувати - таблиці фони рамки ітд ітп.Скоро побачиш :)
А от копірайти - я не знаю.Просто теми є комерційні на замовлення - тоді неможна.Хай вже адміністрація тобі скаже бо я точно не знаю...)
А переклад є;)
Востаннє редагувалось 24 травня 2007, 21:59 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 21:59

спасибі за допомогу ;)
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 22:01

НЗ! ;)
VovchukBratuk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 20
З нами з: 24 травня 2007, 13:32

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення VovchukBratuk » 24 травня 2007, 22:05

і ше.. :) а можна наприклад зараз на безплатному хості настроїти джомлу, додати матеріали ф статті, а потім безболісно перемістити на платний хост, зовсім до іншого хостера???
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Дайте інструкцію, як джомлу на хости установлювати....

Повідомлення shaman » 24 травня 2007, 22:10

Так,через імпорт самої Юмли і бази даних.Буває що незавжди іншим хостером підтримується база даних(різне кодування)тож спочатку перенеси а потім від старого відмовся на всяк випадок...

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей