Як скопіювати базу даних?

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
Nahasaki
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 19 червня 2007, 16:04

Як скопіювати базу даних?

Повідомлення Nahasaki » 19 червня 2007, 16:08

???
Виникла проблема:
Мені потрібно перенести сайт на інший домен, але при цьому втратиться база даних MySQL.
За допомогою яких утиліт (під віндовс) можна її скопіювати?

shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Як скопіювати базу даних?

Повідомлення shaman » 19 червня 2007, 16:19

PHPmyAdmin,також через додаткові утиліти бекапів,що встановлені на сервері хостера. Ці всі функції мають бути на control panel.

Якщо треба компонент - Завітай сюди і обери який подобається : http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,listcats/cat_id,1758/Itemid,35/

Ця тема вже розглядалась тут :http://joomla-ua.org/forum/index.php/topic,88.0.html
Востаннє редагувалось 19 червня 2007, 16:30 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
KILLER
Користувач
Користувач
Повідомлень: 23
З нами з: 11 листопада 2006, 12:54
Звідки: Макіївка, Донеччина

Re: Як скопіювати базу даних?

Повідомлення KILLER » 19 червня 2007, 16:32

http://sypex.net/products/dumper/ подивись цей скрип та хелп до нього - там нічого складного немає!

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей