Встановити скрипт годиника

Обговорення тем про дизайн та верстка нових шаблонів та редагування. Доопрацювання та модифікації клубних шаблонів.
WORM

Встановити скрипт годиника

Повідомлення WORM » 02 липня 2007, 12:18

Як можна вставити скрипт такого виду

obj = new Object;obj.clockfile = "5010-green.swf";obj.TimeZone = "EET";obj.width = 222;obj.height = 66;obj.wmode = "transparent";showClock(obj);

на головну сторінку

http://worm1.jino-net.ru/www/index.php
під погодою

:) :) :)

KILLER
Користувач
Користувач
Повідомлень: 23
З нами з: 11 листопада 2006, 12:54
Звідки: Макіївка, Донеччина

Re: Встановити скрипт годиника

Повідомлення KILLER » 02 липня 2007, 12:36

Створи у менеджері модулів новий модуль та запхай у нього цей код
WORM

Re: Встановити скрипт годиника

Повідомлення WORM » 02 липня 2007, 12:56

KILLER писав:Створи у менеджері модулів новий модуль та запхай у нього цей код
не працює.  показує тільки скрипт.

скрипт робочий перевіряв...

worm1.ho.com.ua
KILLER
Користувач
Користувач
Повідомлень: 23
З нами з: 11 листопада 2006, 12:54
Звідки: Макіївка, Донеччина

Re: Встановити скрипт годиника

Повідомлення KILLER » 02 липня 2007, 13:35

WORM

Re: Встановити скрипт годиника

Повідомлення WORM » 02 липня 2007, 14:26

KILLER писав:http://joomlaportal.ru/content/view/44/53/ почитай це

Дякую все працюєє проблема була у WYSIWYG-редакторі.

Більш не буду його використовувати краще старим добрим способом (рідними рученятами) :)


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Шаблони для Joomla — дизайн, верстка, модифікації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість