Opera & IE

Обговорення тем про дизайн та верстка нових шаблонів та редагування. Доопрацювання та модифікації клубних шаблонів.
vovikha
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Opera & IE

Повідомлення vovikha » 19 вересня 2007, 09:30

http://img215.imageshack.us/img215/4677/authnq9.png[/img]
Один і той самий блок в опері той що зліва і ІЕ той що правіше, яким чином прибрати жовті лінії з опери навколо полів вводу пароля логіна?

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1161
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Re: Opera & IE

Повідомлення Dutch » 19 вересня 2007, 13:05

Переписати трохи ядро Опери :)))
vovikha
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Opera & IE

Повідомлення vovikha » 19 вересня 2007, 13:11

то виходить що ну зовсім ніяк не можна?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1161
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Re: Opera & IE

Повідомлення Dutch » 19 вересня 2007, 13:18

Це настройки самої Опери.
Якщо відкриєш сайт у Сафарі то побачиш кардинально інший вигляд
mr.Z
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 17 листопада 2006, 17:56

Re: Opera & IE

Повідомлення mr.Z » 19 вересня 2007, 17:07

Жовтий колір в полях вводу даних авторизації в Opera, якщо мені не зраджує пам’ять, означає, що ти ввімкнув функцію запам’ятовування паролів і можеш авторизуватися за допомогою Ctrl+Enter або "Жезла".

vovikha
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Opera & IE

Повідомлення vovikha » 19 вересня 2007, 17:19

Память таки не зраджує, Дуже дякую все точно, якщо жезл увімкнутий тоді зявляються жовті поля
realcat
Користувач
Користувач
Повідомлень: 5
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Opera & IE

Повідомлення realcat » 22 жовтня 2007, 16:45

в мене інша трабла з картинками на головній сторінці.
В ІЕ все норм, між картинками є віддаль.
А от в Опері картинки наїзджають одна на одну шо робити?
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Opera & IE

Повідомлення Besedin » 23 жовтня 2007, 19:47

Кожен браузер "грає" по своєму і тому потрібно дивитись в сам HTML-код
Знайти спільну мову з людиною можна навіть не погоджуючись з нею
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Opera & IE

Повідомлення lodka » 29 січня 2011, 14:39

Пишу тут, гадаю не помилився!

Проблема з відображенням шаблону в Opera та IE (дивіться світлини):

Опера:
[img]http://fotky.com.ua/i/29569.jpg[/img]

Firefox, Chrome, Safari:

[img]http://fotky.com.ua/i/29570.png[/img]

Ось частина коду з CSS , що відповідає за заокругленість виділення горизонтального меню:
#nav a {
font-weight: bold;
color: #EBDA00;
text-decoration: none;
display: block;
padding: 8px 20px;
margin: 0;

-webkit-border-radius: 1.6em;
-moz-border-radius: 1.6em;

/*text-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0, .3);*/
}
#nav a:hover {
background: #000;
color: #fff;
}

/* main level link hover */
#nav .current a, #nav li:hover > a {
background: #666 url(../images/gradient.png) repeat-x 0 -40px;
color: #2e2f30;
/*border-top: solid 1px #f8f8f8;*/

-webkit-box-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0, .2);
-moz-box-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0, .2);
box-shadow: 0 1px 1px rgba(0,0,0, .2);

/*text-shadow: 0 1px 0 rgba(255,255,255, 1);*/
Чому Опера не сприймає той код?

Допоможіть розібратись!
ivaniura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 24 березня 2009, 09:42

Re: Opera & IE

Повідомлення ivaniura » 23 березня 2011, 17:30

Я не впевнений, чи виявлюсь правим і чи не запізно пишу :D , але попробуйте код

Код: Виділити все

-webkit-border-radius: 1.6em;
-moz-border-radius: 1.6em;
доповнити наступним чином:

Код: Виділити все

-webkit-border-radius: 1.6em;
-moz-border-radius: 1.6em;
border-radius: 1.6em;
-o-border-radius: 1.6em;

lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Opera & IE

Повідомлення lodka » 25 березня 2011, 22:59

ivaniura писав:Я не впевнений, чи виявлюсь правим і чи не запізно пишу :D , але попробуйте код

Код: Виділити все

-webkit-border-radius: 1.6em;
-moz-border-radius: 1.6em;
доповнити наступним чином:

Код: Виділити все

-webkit-border-radius: 1.6em;
-moz-border-radius: 1.6em;
border-radius: 1.6em;
-o-border-radius: 1.6em;
Величезне Вам спасибі! :good:
Ваша допомога абсолютно доречна! :beer:

Повернутись до “Шаблони для Joomla — дизайн, верстка, модифікації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей