SOBI-2 проблеми з кодуванням

Компонент для створення «жовтих сторінок» або повноцінного каталогу.
Є можливість створення додаткових полів із різними параметрами.
CCK.
ANT
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 8
З нами з: 12 жовтня 2007, 16:28
Звідки: Kyiv

SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення ANT » 12 жовтня 2007, 17:23

в адмінці інтерфейс Joomla (1.5RC3) відображається нормально, а СОБІ-2 (2.8.2) "козябликами"

при зміні кодування  - движок "козябликами", компонент нормально

але на 1.0.13 цей же 2,8,2 - нормально показується

де собака порила?

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення Dutch » 13 жовтня 2007, 00:55

Знаходимо у файлі функцію config.class.php:

Код: Виділити все

<?php

   function clearSQLinjection($string) {
      global $database,$iso;
      if(stristr($iso[1],"UTF"))
          $string = htmlentities($string,ENT_COMPAT, 'UTF-8');
      else
         $string = htmlentities($string);
      $string = addslashes($string);
      $string = $database->getEscaped($string);
      return $string;
   }

?>
та замінюємо її на:

Код: Виділити все

<?php

   function clearSQLinjection($string) {
      if(!$string)
      return $string;
      global $database;
      $string = addslashes($string);
      $string = $database->getEscaped($string);
      return $string;
}

?>
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення Dutch » 13 жовтня 2007, 00:57

Річ в тому, що SOBI2 використовує для обробки даних UTF-8, що не дуже добре відображається у кирилиці.
Що стосується Joomla 1.5, то вона сама використовує кодування UTF-8, тому таких проблем у ній немає.
ANT
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 8
З нами з: 12 жовтня 2007, 16:28
Звідки: Kyiv

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення ANT » 13 жовтня 2007, 11:01

цей змінений код буде працювати "тільки на 1.5" ???
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення Dutch » 13 жовтня 2007, 14:40

ANT писав:цей змінений код буде працювати "тільки на 1.5" ???

Ми видалили ютф-8 - і буде працювати на Joomla 1.0.х.
Чи буде на 1.5 працювати - гадаю, що мав би.

Andrew
Користувач
Користувач
Повідомлень: 43
З нами з: 30 березня 2007, 10:15

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення Andrew » 16 жовтня 2007, 09:36

Змінив код - на 1.0.13 - непрацює... є ідеї ?
lhc
Користувач
Користувач
Повідомлень: 7
З нами з: 04 грудня 2006, 17:24
Звідки: Самбір

Re: SOBI-2 проблеми з кодуванням

Повідомлення lhc » 01 грудня 2007, 14:54

Спробуй змінити encoding у xml
Перший рядок замість UTF-8 пропиши windows-1251 , в мене працює на версії 1.0.12-RE

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “SobiPro”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей