Joom!Fish + Mosets

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 23 жовтня 2007, 13:08

Привіт усім!!

Чи знає хтось як можна поєднати ці два компоненти?
Шукав по різних форумах і нічого подібного не знайшов.

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Dutch » 23 жовтня 2007, 15:03

Потрібно просто написати плагіни для Фіша.
Однак постає питання: яку версії МТ Ви хочете поставити на джумфіш?
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 23 жовтня 2007, 15:32

Дещо вдалося вирішити.
Знайшов тут як синхронізувати мови, але цього замало - контент так і залишиться без перекладу.

Версія  Фіша 1.8, МТ 1.5.9, Joomla 1.0.12 РЕ

-----------------------------------------------------

Нарешті знайшов те що хотів. На локалі пробував інтегрувати. Поки що помилок ніяких немає. Надіюсь так буде і на хості. :)
Якщо комусь потрібно, то прикріпляю мануал з елементами для Фіша внизу
Вкладення
MultilanguageMosetsTree.zip
(82.5 Кіб) Завантажено 340 разів
Востаннє редагувалось 23 жовтня 2007, 17:29 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 09 січня 2008, 13:23

Зіштовхнувся з такою проблемою:

при переході на інші мови pathway залишається на дефолтній мові сайту. так само і в меню мосетса де виводиться попередній рівень. все інше працює без проблем. в чому може бути річ?

всі переклади зроблено та опубліковано. версія Фіша 1.8 / mosets 1.5.9

пробував ставити новішу версію (1.8.2) - теж нічого
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Dutch » 09 січня 2008, 17:04

спробуй поставити нову версию моссета :)

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 09 січня 2008, 17:25

тепер постає питання як безболісно "переповзти" на новішу лінійку мосетса (з 1.5.9 на 2.0.х)
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Dutch » 10 січня 2008, 18:06

через міграцію, яка є в дистрибутиві кожної нової версії + читаємо як оновлювати на оф. сайті
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 26 січня 2008, 18:49

спробував поєднати ці 2 компонента, щоб відбулось синхронне переключення між мовами. використовую mosets tree 2.0.4 + JoomFish 1.8.
і так, шукаємо в папці componentscom_mtree файл init.php

в ньому додємо десь після рядків

Код: Виділити все

if(!isset($database)) { global $database; }
if(!isset($mosConfig_absolute_path)) { global $mosConfig_absolute_path; }
рядок

Код: Виділити все

globals $mosConfig_lang
а далі заміняємо

Код: Виділити все

require_once( $mosConfig_absolute_path . '/components/com_mtree/language/' . $mtconf->get('language') . '.php');
if ( !isset($_MT_LANG) ) {
   $_MT_LANG =& new mtLanguage();
}
на

Код: Виділити все

require_once( $mosConfig_absolute_path . '/components/com_mtree/language/' . $mosConfig_lang. '.php');
if ( !isset($_MT_LANG) ) {
   $_MT_LANG =& new mosConfig_lang();   
}
content elements підійшли ті що я викладав вище. якщо побачите якусь помилку, попередьте будь ласка.

Попереджаю, не все ще було перевірено, тому прошу зразу не критикувати :) ;)
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 11 лютого 2008, 15:52

GOodm@n писав:
а далі заміняємо

Код: Виділити все

require_once( $mosConfig_absolute_path . '/components/com_mtree/language/' . $mtconf->get('language') . '.php');
if ( !isset($_MT_LANG) ) {
   $_MT_LANG =& new mtLanguage();
}
на

Код: Виділити все

require_once( $mosConfig_absolute_path . '/components/com_mtree/language/' . $mosConfig_lang. '.php');
if ( !isset($_MT_LANG) ) {
   $_MT_LANG =& new mosConfig_lang();   
}
знайшов помилку. після опублікування модулів mosets tree на сайті вибиває помилку. тому виправляємо:

Код: Виділити все

$_MT_LANG =& new mosConfig_lang();
на

Код: Виділити все

$_MT_LANG =& new mtLanguage();
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Dutch » 14 лютого 2008, 13:42

Супер.
Може статью з цього напишеш?
Я би її повісив на порталі.

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Joom!Fish + Mosets

Повідомлення Besedin » 14 лютого 2008, 13:54

ще поправлю content elements для mosets'а 2, бо ті від 1.5 не всі підходять. заодно напишу сабж по створенню .xml файлів для рибки якщо буде час, бо міняю місце роботи і проживання :)

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість