Session_Save_Path = none?

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
sashyk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Session_Save_Path = none?

Повідомлення sashyk » 18 грудня 2007, 11:57

Маю такі граблі, як відсутність Session_Save_Path
:-o

Як наслідок, не можу залогінитись по-людськи до себе ж в Джулу.

Хтось може підказати, де шукати граблі?
???

sashyk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Session_Save_Path = none?

Повідомлення sashyk » 18 грудня 2007, 13:10

Розібрався.
Оскільки мій хостинг-план не передбачає можливості зміни php.ini, то додавши в globals.php наступне:

Код: Виділити все

<?php
/**
 * @version $Id: globals.php 7424 2007-05-17 15:56:10Z robs $
...cutted
 */

ini_set( "session.save_path","/........./tmp");
 
// no direct access
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Restricted access' );
Та замінивши

Код: Виділити все

   if( defined( 'RG_EMULATION' ) === false ) {
      // The configuration file is old so default to on
      define( 'RG_EMULATION', 1 );
   }
на

Код: Виділити все

   if( defined( 'RG_EMULATION' ) === false ) {
      // The configuration file is old so default to on
      define( 'RG_EMULATION', 0 );
   }


Все пішло.

Слава Google
;)
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1161
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Re: Session_Save_Path = none?

Повідомлення Dutch » 18 грудня 2007, 15:21

Можна також прописати у .htaccess наступне:

Код: Виділити все

php_value session.save_path "x:/www/tmp/"
де: x:/www/tmp/ - абсолютний шлях до папки із CHMOD 0777
sashyk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Session_Save_Path = none?

Повідомлення sashyk » 18 грудня 2007, 15:24

У мене специфіка хостера. В .хтаксесі тих параметрів міняти не можна (буде Error 500: insternal server error), а скрипти виконуються від імені користувача, тому папки з правами 644 і корекції файлів Joomla вистачило.

Та все одно дякую за підказку!
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Session_Save_Path = none?

Повідомлення Besedin » 20 листопада 2008, 09:50

Dutch писав:Можна також прописати у .htaccess наступне:

Код: Виділити все

php_value session.save_path "x:/www/tmp/"
де: x:/www/tmp/ - абсолютний шлях до папки із CHMOD 0777
абсолютний шлях то як? у мене наприклад якщо вказата так:

Код: Виділити все

php_value session.save_path "home/user/public_html/tmp"


неможливо потім авторизуватись.


Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість