Проблема з часом !!!

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Проблема з часом !!!

Повідомлення inf4mi » 24 січня 2007, 10:11

Така  ситуація - в мене на сайті стоїть остання локалізація укр мови
але дата на сайті відображається  -  типу  24. Янв. 2007

Як це змінити ???  В якому файлі приписується дата ???
як зробити 24. Січ.2007 або
24.01.2007
або взагалі її прибрати ????
Дуже  дякую !!!!

???

inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення inf4mi » 24 січня 2007, 11:54

я зробив типу 24.01.2007 р.

Треба в файлі /language/Ukrainian.php
змінита на

DEFINE('_DATE_FORMAT','Сьогодні: d.m.Y р.');  //Uses PHP's DATE Command Format - Depreciated
/**
* Modify this line to reflect how you want the date to appear in your site
*
*e.g. DEFINE("_DATE_FORMAT_LC","%A, %d %B %Y %H:%M"); //Uses PHP's strftime Command Format
*/
DEFINE('_DATE_FORMAT_LC'," %d.%m.%Y р."); //Uses PHP's strftime Command Format
DEFINE('_DATE_FORMAT_LC2'," %d.%m.%Y р. %H:%M");
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення Dutch » 24 січня 2007, 14:30

http://joomla-ua.org/forum/index.php/topic,6.0.html

Можешь спробувати у конфігурації віставити.
Але за умови, що сервак підтримує українську локаль.
miggi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення miggi » 23 листопада 2007, 17:50

Dutch писав:http://joomla-ua.org/forum/index.php/topic,6.0.html

Можешь спробувати у конфігурації віставити.
Але за умови, що сервак підтримує українську локаль.
Але як звучатиме українська локаль ?
Наприклад в конфіг-файлі необхідно українізувати цю стрічку:
$mosConfig_locale = 'ru_RU.CP1251';
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення Dutch » 23 листопада 2007, 18:21

Код: Виділити все

$mosConfig_locale = 'uk_UA.CP1251';

miggi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення miggi » 23 листопада 2007, 18:27

Dutch писав:

Код: Виділити все

$mosConfig_locale = 'uk_UA.CP1251';
Дякую ;-) функція не працює, буду торбити хостера тепер, щоб включив локаль.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблема з часом !!!

Повідомлення Dutch » 26 листопада 2007, 14:07

Давай-давай, а то багато українських серверів без рідної локалі :)

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість