не можу yвійти в адмін панель

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
pluhpluh
Користувач
Користувач
Повідомлень: 50
З нами з: 08 лютого 2008, 10:37
Звідки: Київ

не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення pluhpluh » 08 лютого 2008, 10:47

проблема от в чому.установивши джумлу не можу yвійти в її адмін панель ::).пароль та логін ввожу той що на останньому кроці установки був даний. підскажіть будь ласка в чому може бути проблема і як її можна вирішити.може переустановити джумлу?як її тоді деінсталювати? :-\
Востаннє редагувалось 08 лютого 2008, 11:30 користувачем pluhpluh, всього редагувалось 1 раз.

inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення inf4mi » 08 лютого 2008, 17:37

pluhpluh писав:проблема от в чому.установивши джумлу не можу yвійти в її адмін панель ::).
1.на останньому кроці здається дають admin admin
На скільки я помню, там в кінці ти вказуєш свій мейл та пароль, а логін  "admin" ти ніяк змінити не можеш.  Потім захожиш в адмін панель - і тоді можеш зінити свій логін адміністратора.
2. Провір чи включені Кукіес
3. Що саме пише, коли вводиш логін?
4. Щоб перестановити - удалити всі файли та всі таблиці з бази, або повністю базу і створити нову.
pluhpluh
Користувач
Користувач
Повідомлень: 50
З нами з: 08 лютого 2008, 10:37
Звідки: Київ

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення pluhpluh » 09 лютого 2008, 10:35

у мене була думка що це через TopServer, але коли поставила Denwer нічого не змінилось.кукі включені.на останньому кроці  дає логін адмін та пароль.захожу в адмінку ввожу пароль а Joomla мене посилає вже по давно знайомій адресі)))
"не правильне ім*я, пароль чи рівень доступу.Спробуйте ще"

і що тепер робити?

п.с.дякую за відповідь

доречі, джумлу ставила російську Joomla_1.0.13-Stable-Full_Package.tar по ідеї ж вона перекладена,так? а сторінка в мене чомусь на англійській. і не знаю наскільки це грає роль, але стартова сторінка відкривається. проблема лише зі входом в адмінку.
Востаннє редагувалось 28 лютого 2008, 13:25 користувачем pluhpluh, всього редагувалось 1 раз.
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення inf4mi » 09 лютого 2008, 15:14

pluhpluh писав:
доречі, джумлу ставив російську Joomla_1.0.13-Stable-Full_Package.tar по ідеї ж вона перекладена,так?
В чому може бути проблема - поки сказати не можу.
Але ти ставив не російську версію, ти ставив англійську.

Російська має таку назву:

Joomla_1.0.12_RE-Stable-Full_Package
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення Dutch » 09 лютого 2008, 17:12

2pluhpluh:
1. іноді буває, що коли копіюєш пароль то можеш скопіювати ще щось окрім самого паролю, тому бажано вводити в ручну.

2. спробуй завантажити не 13 версію, а 12, але оригінал! і при встановленні ввести свій пароль.

pluhpluh
Користувач
Користувач
Повідомлень: 50
З нами з: 08 лютого 2008, 10:37
Звідки: Київ

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення pluhpluh » 09 лютого 2008, 19:07

величезне спасибі супорту(якщо вас можна так назвати) :)

встановлюю 12ту оригінал..одразу виникає питання Register Globals Emulation це те ж саме що й register_globals?і як його включити? :-\
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення inf4mi » 09 лютого 2008, 19:50

pluhpluh писав:Register Globals Emulation це те ж саме що й register_globals?і як його включити? :-
поки можеш інсталювати так, а потім коли поставиш - зможеш це відключити.
спочатку постав - а там потім в адмінці напише, що треба відключити, бо здається не тільки це буде.
Востаннє редагувалось 09 лютого 2008, 19:57 користувачем inf4mi, всього редагувалось 1 раз.
pluhpluh
Користувач
Користувач
Повідомлень: 50
З нами з: 08 лютого 2008, 10:37
Звідки: Київ

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення pluhpluh » 09 лютого 2008, 20:22

УРАА!!
нареші в адмінці)))

супорту- величезне людяне ДЯКУЮ))
Востаннє редагувалось 09 лютого 2008, 20:29 користувачем pluhpluh, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1166
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: не можу yвійти в адмін панель

Повідомлення Dutch » 10 лютого 2008, 06:08

в 13 версії емуляцію можна відлючити з конфігурації, в 12 і нижче на рівні файлу globals.php:

замість:

Код: Виділити все

define( 'RG_EMULATION', 1 );
пишемо:

Код: Виділити все

define( 'RG_EMULATION', 0 );
це 24 рядок.

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість