Зробити intro

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Зробити intro

Повідомлення inf4mi » 17 лютого 2008, 22:51

привіт!

Я хочу зробити певне інтро (просто поставити малюнок).
тобто як все там правильно настроїти з index.php чи index.html???

сенкс
Вічні посилання для Вашого на сайту! Краще заплатити один раз! А дурень платить кожен місяць =)

Mo
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 19 лютого 2008, 00:38

Re: Зробити intro

Повідомлення Mo » 19 лютого 2008, 00:49

Вибач, що не українською...
Самый простой способ сделать на главной странице интро в шаблоне (1.0.х) написать что-то вроде:

Твій HTML блок Інтро

Блок на всіх інших сторінках

Но я все же настоятельно рекомендвал бы вообще уйти от шаблона если ты используешь интро с обычной картинкой. Например, сам движок кидаешь в папочку html, картинку и index.html в корень. А в самом интро прописать ссылку на "www.moyseit.com.ua/html/".
Почему так... Просто часто замечал, что у наших хостеров за небольшие деньги небольшие возможности и серверов MySQL, а зачем еще раз его напрягать создавать fronpage, когда и так ясно что там буде...
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: Зробити intro

Повідомлення inf4mi » 19 лютого 2008, 11:34

ясно, дякую!
Вічні посилання для Вашого на сайту! Краще заплатити один раз! А дурень платить кожен місяць =)

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей