Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли її на

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
Анатолій
Користувач
Користувач
Повідомлень: 16
З нами з: 27 лютого 2008, 00:23
Звідки: Івано-Франківськ

Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли її на

Повідомлення Анатолій » 27 лютого 2008, 00:46

Вітання.
Сиджу на Joomla вже кілька місяців (http://www.vistrya.if.ua) а от не знаю, як html код кнопки виставити, щоб інші могли в свої темплейти чи якось інакше на свої сайти ставити, аби люди на мій переходили. Якщо хто знає - допоможіть, будьте ласкаві.

shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення shaman » 27 лютого 2008, 09:23

Код: Виділити все

<a target="_blank" href="http://www.vistrya.if.ua/">
<img border="0" src="АДРЕСА ДО КНОПКИ.gif" alt="Вісторія" title="Вісторія"></a>
Анатолій
Користувач
Користувач
Повідомлень: 16
З нами з: 27 лютого 2008, 00:23
Звідки: Івано-Франківськ

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення Анатолій » 27 лютого 2008, 22:07

Спасибі. Спробую. Я так розумію, треба намалювати кнопку, тоді її аплоудити в images, отримати код малюнку і ставити його туди, де "адреса до кнопки". :)
PAlexA
Користувач
Користувач
Повідомлень: 161
З нами з: 05 жовтня 2007, 22:42
Звідки: Львів

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення PAlexA » 27 лютого 2008, 23:03

Анатолій писав: отримати код малюнку і ставити його туди, де "адреса до кнопки". :)
Ну ты рассмешил  :D
Зачем так сложно, чтобы понятней пишу код

Код: Виділити все

<a target="_blank" href="http://www.vistrya.if.ua/"><img border="0"
src="/images/stories/knopka.gif" alt="Вісторія" title="Вісторія"></a>
где, /images/stories/  - директория куда закачать картинку кнопки,
knopka.gif - файл картинки
Востаннє редагувалось 27 лютого 2008, 23:06 користувачем PAlexA, всього редагувалось 1 раз.
PAlexA
Користувач
Користувач
Повідомлень: 161
З нами з: 05 жовтня 2007, 22:42
Звідки: Львів

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення PAlexA » 27 лютого 2008, 23:13

Сделай модуль, с названием "Наша кнопка"  перейди в режи html и вставь этот код, ну и конечно не забудь картинку закинуть

 

Вот теперь его могут скопировать

Для наглядности можешь вставить код что выше пост, типа как она будет смотреться на сайте
Ну суть надеюсь понятна
Востаннє редагувалось 27 лютого 2008, 23:20 користувачем PAlexA, всього редагувалось 1 раз.

Анатолій
Користувач
Користувач
Повідомлень: 16
З нами з: 27 лютого 2008, 00:23
Звідки: Івано-Франківськ

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення Анатолій » 27 лютого 2008, 23:36

Уууу. Так складно. Я зробив ось як:
У себе на сайті поклав у хвості усіх інших кнопок унизу - працює. Треба ще буде трохи помалювати gif, бо я пробував на старенькому GifCon32, а він тільки 256 кольорів дає. Тепер питання, як покласти цю кнопку десь у вільному полі і написати щось таке, як "наша кнопка", а потім щоб ішло . А люди, кого цікавить, нехай у свій html на template ставлять. Мається на увазі щось таке, як на сайті http://www.pisni.org.ua/ зліва. Тут взагалі класно, бо код сховано, очі не мозолить, а хто хоче - завантажить. Хоча сумніваюсь, що цей сайт на Joomla зроблено.
У будь-якому випадку спасибі за відповіді.  >|
Анатолій
Користувач
Користувач
Повідомлень: 16
З нами з: 27 лютого 2008, 00:23
Звідки: Івано-Франківськ

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення Анатолій » 28 лютого 2008, 00:09

СпАААААААААААААААААААААсибі, PALEXA. Через site module вийшло. Може, колись і зміню, але взагалі симпатично якось >|
Yury_md
Користувач
Користувач
Повідомлень: 2
З нами з: 25 червня 2008, 11:47

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення Yury_md » 25 червня 2008, 12:13

palexa писав:Сделай модуль, с названием "Наша кнопка"  перейди в режи html и вставь этот код, ну и конечно не забудь картинку закинуть

 

Вот теперь его могут скопировать

Для наглядности можешь вставить код что выше пост, типа как она будет смотреться на сайте
Ну суть надеюсь понятна
спасибо за решение! я как раз хотел так сделать у себя на сайте. Вопрос только возник: а как можно задать размер textarea??
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення shaman » 25 червня 2008, 13:00

Параметром cols="X"
де X - ширина поля у символах.
inf4mi
Користувач
Користувач
Повідомлень: 120
З нами з: 24 січня 2007, 10:04
Подякували: 1 раз

Re: Як у Joomla 1.0 створити "свою кнопку"? Щоб інші могли ї

Повідомлення inf4mi » 25 червня 2008, 18:06

Ще один простий метод, що не треба ламать голову:
http://www.berezne.org&nbsp; (Справа, знизу)


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість