Пробіли в назвах меню

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Пробіли в назвах меню

Повідомлення shaman » 27 лютого 2008, 17:11

При створенні меню помітив навівши на іконку (і) , що НЕ бажано робити пробіли в їх назвах. Проте вже багато меню мають такі пробіли . Чим саме це не бажано?
Коли слід чекати ускладнень через це? при переїздах?
Чи можна їх перейменовувати маючи готову систему таких меню?
Востаннє редагувалось 27 лютого 2008, 17:13 користувачем shaman, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1162
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Re: Пробіли в назвах меню

Повідомлення Dutch » 27 лютого 2008, 18:59

Не зрозуміло про що ти...
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Пробіли в назвах меню

Повідомлення shaman » 27 лютого 2008, 19:41

Ось у вкладенні.
PAlexA
Користувач
Користувач
Повідомлень: 161
З нами з: 05 жовтня 2007, 22:42
Звідки: Львів

Re: Пробіли в назвах меню

Повідомлення PAlexA » 27 лютого 2008, 19:45

Shaman писав:Чи можна їх перейменовувати маючи готову систему таких меню?
Я не уверен что это правильно, но можно проверить на денвере. Скопируй БД в текстовый файл, проведи автозамену и поставь базу на место, посмотришь что получиться

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей