Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.1.0 від 16.04.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

Реліз нової версії JomSocial 2.6

04.04.2012, 20:31  |  Новини розширень Joomla!  |  Денис Носов

Після 4 місяців після першого анонсу про початок розробки нової альфа-версії у світ вийшла стабільна версія JomSocial 2.6 "Ferringhi". Дана версія має дуже багато нововведень та виправлень.

Що нового у JomSocial 2.6?

Оновлена ​​і покращена система внутрішніх повідомлень

Отримання повідомлень всередині вашої мережі, дозволить учасникам перебувати в курсі того, що відбувається і максимально швидко реагувати на оновлення інформації, як загального характеру, так і приватного між друзями. Більш ніж 30 різних опцій повідомлень дозволить налаштувати зручне для учасників отримання повідомлень про зміни, оновлення та особистих повідомленнях всередині вашої спільноти.

На додаток до деяких змін повідомлень, з'явилася можливість дублювання і відключення відправлення повідомлень на електронну пошту користувачів.

Опції в налаштуваннях отримання повідомлень

Велика кількість опцій отримання повідомлень в JomSocial 2.6 дозволить користувачам налаштувати отримання повідомлень виходячи зі своїх потреб. Налаштування уподобань, приватності та отримання пошти і повідомлень тепер розміщено на одній сторінці налаштувань.

Повторення подій в афіші

Повторення подій в афіші є однією зі складних функцій, яку розробники додали до нової версії. Однак при цьому цей функціонал зроблено максимально простим у використанні, що дозволить швидко розпланувати серію повторень будь-якого типу подій при його створенні.

Завантаження файлів в групу

Нова функція введена у версію 2.6 компонента надає ще більш широких можливостей внутрішнємережевого спілкування користувачів. З використанням завантаження файлів в групу, учасники зможуть ділитися з іншими членами групи, надаючи в загальний доступ, файлами будь-якого типу: документи, PDF файли, фото, відео і т.д.

Інтелектуальний список файлів

Функція завантаження файлів оснащено інтелектуальним списком файлів із захистом від прямих посилань із контролем доступу

Значно покращено відображення медіа

Популярні розділи альбомів, подій та відео були значно покращено, як візуально, так і технічно. Користувачі зможуть переглянути більше інформації, представлений в стильний дизайн.

JomSocial 2.6 працює з Joomla 2.5 та Joomla 1.5!

Більш детальну інформацію про реліз JomSocial 2.6 ви можете ознайомитись у додатковій інформації.

Додаткова інформація про JomSocial 2.6

Завантажити

Читайте також