Joomla! Україна

Дізнавайся про останні події української та світової спільноти
  • Версія Joomla! 5.1.0 від 16.04.2024
  • 60 записи в блогах
  • 791 новини та статті
     

Реліз JQuery 1.8.1

31.08.2012, 17:31  |  Новини мережі  |  Денис Носов

Вийшла версія JQuery 1.8.1, яка містить виправлення проблем, виявлених у попередній версії 1.8.

Використовуйте версії jQuery UI 1.8.23 і jQuery Mobile 1.1.1 або вище для кращої сумісності з jQuery 1.8.1.

Не використовуйте Quirks mode, режим сумісності в браузерах, таких як, наприклад, IE10 / 9. jQuery ніколи не підтримував Quirks mode і розробники ніколи не проводили тести в цьому режимі. Це може вплинути на такі значення як $("window").height(). У більшості випадків проблеми які спостерігаються, були у розробників, які хотіли використати Standards mode (Стандартний режим) але мали некоректний тип документа (doctype) або сторонню розмітку перед їх <html> тегом. Якщо виникають сумніви, то краще використовувати простий і короткий <! Doctype html>.

Псевдоселектори Sizzle, які приймають аргументи, змінилися, але jQuery 1.8.1 надає сумісність для роботи старого коду. Ні Sizzle, ні jQuery не документували як це працювало раніше; зараз є офіційна документація для Sizzle. Там ви знайдете приклади кращих практик написання кастомних псевдо-селекторів які працюють з усіма версіями jQuery.

Додаткова інформація

Завантажити

Зверніть увагу, що ви можете використовувати CDN-версії від Google Ajax API CDN, Microsoft CDN, jQuery CDN та Yandex CDN.

Читайте також