Форум Joomla! Україна

Повна версія: Побажання щодо функціоналу
Ви переглядаєте спрощену версію. Переглянути повну версію з віповідним форматуванням.
Описуємо свої побажання, які можуть бути враховані у наступних версіях.
Стикнувся з такою проблемкою:
коли заходжу на свій сайт без "www." то відображає коректно малюночки, а коли з ним то пише error image і виводить вотермарк...
У вас зображення прикріплені відносно адреси сайту. В функціоналі закладено, що можна прописувати адресу, але тоді повинен бути рідний хост, у Вас видно по всему рідний хост є з www.

Подивись, які файли створюються в папці /cache/plg_img_jumultithumb/source/
В принципі так, якшо прописувати малюнки у вигляді src="/images/stories/pic117515_mds.jpg", типу без адреси сайту то працює ніби нормально, але це потрібно перерити всі статті і позаміняти, і плюс навчити "одмінів" вручну вставляти картинки, бо вони юзають редактор, а редактор вставляє повну адресу до малюночка...

Можливо там можна шось по мінімум підправити, щоб плагін правильно розрулював, але я шось не осилив код поки)))

а в каталозі /cache/plg_img_jumultithumb/source знайшов тільки index.html

Код:
<html><body bgcolor="#FFFFFF"></body></html>
а і ще... коли я тицяю на малюночок то він відкривається нормально, навіть коли на сторінці його не видно
класний хак нічого не скажеш..... но є одне НО.... є там так зване підрізання малюнка )) воно його ріже зверху і знизу, тим самим лишаючи тільки середину, а можна зробити так шоб наприклад малюнок підрізало зверху (лишаючи тільки низ малюнка) або знизу (лишаючи верх малюнку) ??
можна
ну це зрозуміло що можна)))) а якби хто відкрив секрет як можна )) шо і де правити
Подскажите пожалуйста как запретить плагину обрабатывать некоторые изображения.
в теге img пропишите class="noimage"
А можно чуть подробнее? (для тех, кто в танке)

Спасибо
Код:
<img srt="path_to_image" class="noindex" />
Спасибо.
request if image not max size do not make thumbnail. use original size.
Thank you.
виникло аке питання.... чи можна відключити даний хак в деяких зображеннях?!
можна - чит. http://www.joomla-ua.org/forum/topic1354...7217#p7144

потрібно використовувати клас у тегу зображення noimage