Форум Joomla! Україна
Рейтиг навптроти заголовку матерілу - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Старі версії Joomla (https://joomla-ua.org/forum/forum-31.html)
+--- Форум: Joomla! 1.5 (https://joomla-ua.org/forum/forum-21.html)
+--- Тема: Рейтиг навптроти заголовку матерілу (/thread-1029.html)



Рейтиг навптроти заголовку матерілу - saharin - 21.02.2011

Головна сторінка як стандартний шаблон матеріалів категорії..
Скажіть будь ласка як мені вивести рейтинг навпроти заголовка матеріалу?
Правлю файл components/com_content/views/category/tmpl/default_items.php

Код:
<td>
    <a href="<?php echo $item->link; ?>">
            <?php echo $this->escape($item->title); ?></a>&nbsp;&nbsp; <!-- Вот тут щось має бути типу $this->vote бла бла бла  :D  А що? -->
            <?php $this->item = $item; echo JHTML::_('icon.edit', $item, $this->params, $this->access) ?>
</td>



Re: Рейтиг навптроти заголовку матерілу - Dutch - 22.02.2011

У своєму шаблоні створюємо папку html/com_content/category/ сюди заливаємо свій файл default_items.php.

Додаємо рядок там де хочемо відобразити у категорії у вигляді таблиці плагіни з події onBeforeDisplayContent (саме ця подія використовується у плагіні голосування!)

Код:
<?php echo $this->item->event->beforeDisplayContent; ?>



Re: Рейтиг навптроти заголовку матерілу - saharin - 02.03.2011

Дякую, тепер буду знати! Big Grin


Re: Рейтиг навптроти заголовку матерілу - saharin - 11.04.2011

Цілий день сьогодні голову ламаю :O:
Не відображаеться рейтинг так як я хотів після заголовку матеріалу в стандартному вигляді категорії..
Осьо код
Код:
    <td>
        <a href="<?php echo $item->link; ?>">
            <?php echo $this->escape($item->title); ?></a><?php echo $this->item->event->beforeDisplayContent; ?>
            <?php $this->item = $item; echo JHTML::_('icon.edit', $item, $this->params, $this->access) ?>
    </td>
Вобщім я ваще в непанятках якого куя воно не відображається? Confusedhock:
Що може впливати на такі багі?
П.С Видалив усі плагіни які б могли виводитись через beforeDisplayContent, ну крім самого рейтинга..)


Re: Рейтиг навптроти заголовку матерілу - fisk - 23.04.2011

я зробив наступним чином в файлі blog_item.php вирізав код <?php echo $this->item->event->beforeDisplayContent;?> і помістив відразу після <td class="contentheading<?php echo $this->escape($this->item->params->get( 'pageclass_sfx' )); ?>" width="100%"> і додав через CSS Формі рейтингу обтікання float:left щоб заголовок був навпроти нього


Re: Рейтиг навптроти заголовку матерілу - loret - 24.04.2011

fisk Написав:я зробив наступним чином в файлі blog_item.php вирізав код <?php echo $this->item->event->beforeDisplayContent;?> і помістив відразу після <td class="contentheading<?php echo $this->escape($this->item->params->get( 'pageclass_sfx' )); ?>" width="100%"> і додав через CSS Формі рейтингу обтікання float:left щоб заголовок був навпроти нього
thats nice!