Форум Joomla! Україна
Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Старі версії Joomla (https://joomla-ua.org/forum/forum-31.html)
+--- Форум: Joomla! 1.5 (https://joomla-ua.org/forum/forum-21.html)
+--- Тема: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. (/thread-1138.html)



Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 20.06.2011

Встановив улюблену джумлу...
Не відображає варіанти позицій розташування модуля, які можливі для того чи іншого шаблону. А ще, всі глобальні конфігурації виводить на одній сторінці. Версія 1.5.22-1.5.23.
Так повинно бути, чи це глюк?
Перевіряв на локалці та на робочому сервері... Відгукніться хто стикався, буду вдячний за пораду.


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - Dutch - 20.06.2011

У вас щось пішло не так.

Технічні вимоги Ви знайдете в нашій Документації.


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 20.06.2011

Раніше все було ок.
Декілька днів назад встановив 1.6.3 - потестував, повернувся до 1.5.23 - виникла проблема. Можливо десь дуже глибо конфлікт?
На хостинг 1.6.3 не встановлював! тільки 1.5.х. щойно встановлював на хостинг чисту джумлу на англ., проблема не зникла. У документації технічні вимоги для джумла, у мене денвер, на якому виросло декілька сайтів, раніше все було ок...


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - fisk - 21.06.2011

вибір позицій гавкнув в усіх шаблонах чи лише в конкретному? можливо помилка десь в xml-файлі налаштування шаблону, в любому випадку в налаштуваннях усіх модулів той випадаючий список існуючих позицій є ще полем вводу, тому знаючи точну назву позицію (котру можна підглянути в тому ж xml-файлі шаблону та на фронтальній частині сайту з адресом http://назва сайту/?tp=1) можна її в тому полі вписати і зберегти


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 22.06.2011

вибір позицій не активний для всіх шаблонів. Варіант вводу ручками не розглядаю, оскільки це не вирішує проблеми. Має місце глюк, питання як його позбутись... Глюк також відображається в глобальних конфігураціях, в пункті ІНФОРМАЦІЯ ПРО СИСТЕМУ. На даному етапі в мене тільки один варіант - це конфлікт 1.6.3 та 1.5.23, хоча моїх знань не вистачає, щоб це стверджувати на 100%...


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - gruz - 22.06.2011

1.5 і 1.6 повинні бути встановлені незалежно одна від одної, не мати спільних файлів, бажано в різні БД, а якщо в одну, то з різними префіксами.


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 22.06.2011

Встановив 1.6.3 для нового проекту на денвер, через деякі обставини (не зовсім залежні від мене) 1.6.3 видалив і встановив 1.5.23, після чого виникли проблемки. 6-те чуття підказує, що на даному етапі пішло щось не так, через що і тероризую любителів джумла... як вихід планую перевстановити операційку. Хоча не факт, що допоможе, оскільки встановлював джумла на хостинг, проблема не зникла...


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - gruz - 22.06.2011

Ну блін. Видалити теку з файлами і видалити БД і поставити наново. Чи в іншу теку і в іншу БД. ОС для цього перевстановлювати напевно не треба. Це як купляти новий мобільник, бо в старого батарейка розрядилась.


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 22.06.2011

З мобільним все добре, заряджаю...
ГГГГ))). Я ОС не тому планую переставити, їй вже давно потрібно почати нове життя, мусору багато, бардак, накопичилось зайвого, а тут такий привід ))). Яку теку з файлами видалити догадуюсь (WebServers-home), а де можна знайти БД?


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - fisk - 23.06.2011

pvstudio Написав:Яку теку з файлами видалити догадуюсь (WebServers-home), а де можна знайти БД?
якщо в тупо папку видалити чи бекап зробити то можна тут
Код:
z:usrlocalmysql-5.1data
скопібвати/видалити папку, а якщо більше то тут
Код:
http://localhost/tools/phpmyadmin/



Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 27.06.2011

Переставив Денвер (видалив і встановив), інформація в глобальних конфігураціях відображається нормально, список варіантів позицій для шаблону не відображається.
якщо встановлювати певний шаблон разом із джумла (швидкий старт), то у такому випадку список позицій відображається...


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - pvstudio - 28.06.2011

Проблема вирішилась відкриттям сайту у іншому браузері. Зазвичай працюю з mozila, відкривши сайт в google chrome - все добре, почистив кеш в мозіла і все запрацювало нормально. Велике спасибі всім хто відгукнувся!!!
Висновок для новачків: будьте уважні при встановленні різних версій джумла, уникайте однакових назв баз даних та регулярно очищайте кеш вашого браузера.


Re: Не відображає варіанти позицій розташування модулю. - Dutch - 30.06.2011

Забагато кроків до натискання клавіш Ctrl + F5.