Форум Joomla! Україна
Модуль виводу медіа з К2 - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Розширення Joomla! (https://joomla-ua.org/forum/forum-27.html)
+--- Форум: CCK, WAB (https://joomla-ua.org/forum/forum-32.html)
+---- Форум: K2 (https://joomla-ua.org/forum/forum-44.html)
+---- Тема: Модуль виводу медіа з К2 (/thread-1531.html)



Модуль виводу медіа з К2 - Anatolij - 02.08.2012

Порадьте : яким модулем можна вивести відео з К2? Стандартний K2 content показує відео в натуральну величину...


Re: Модуль виводу медіа з К2 - dovan - 02.08.2012

Anatolij Написав:Порадьте : яким модулем можна вивести відео з К2? Стандартний K2 content показує відео в натуральну величину...

Тут є хороші модулі http://www.gavick.com/ що підтримують K2. Також в налаштуваннях категорії, в правому меню є налаштування відображення відео і можна ввести довільну величину.


Re: Модуль виводу медіа з К2 - Anatolij - 02.08.2012

dovan Написав:
Anatolij Написав:Порадьте : яким модулем можна вивести відео з К2? Стандартний K2 content показує відео в натуральну величину...

Тут є хороші модулі http://www.gavick.com/ що підтримують K2. Також в налаштуваннях категорії, в правому меню є налаштування відображення відео і можна ввести довільну величину.
Дякую за пораду. :beer:


Re: Модуль виводу медіа з К2 - Anatolij - 03.08.2012

dovan Написав:
Anatolij Написав:Порадьте : яким модулем можна вивести відео з К2? Стандартний K2 content показує відео в натуральну величину...

Тут є хороші модулі http://www.gavick.com/ що підтримують K2. Також в налаштуваннях категорії, в правому меню є налаштування відображення відео і можна ввести довільну величину.
В категорії вносив потрібну величину,але все одно розмір відео не змінюється.На сторінках з дописами те ж саме - фото в натуральну величину....


Re: Модуль виводу медіа з К2 - dovan - 10.08.2012

Цитата:фото в натуральну величину....

Так фото потрібно чи відео?


Re: Модуль виводу медіа з К2 - Anatolij - 10.08.2012

dovan Написав:
Цитата:фото в натуральну величину....

Так фото потрібно чи відео?
Зараз потрібно відео.Я просто додав,що й з фото в категоріях те ж саме.А хотілось би бачити всі однакового розміру...Мов би й все правильно зробив...


Re: Модуль виводу медіа з К2 - dovan - 10.08.2012

Перевірте чи ті категорії у які вносите зміни мають порожній параметр "Успадкувати параметри з" - в такому випадку ці категорії будуть наслідувати параметри із певної категорії. Що стосується фото, то для них є ще налаштування в глобальних налаштуваннях K2 - перегляньте і практично все налаштовується із параметрів категорій. Єдиний варіант, який ще спадає на думку це кеш, пробували очистити чи вимкнути його зовсім? І геть крайній варіант, який в деяких випадках допомагав мені - це ще раз встановити K2 (поверх уже встановленого - нічого не видаляючи). Але робити варто за умови, якщо не вносили правок в код компонента.


Re: Модуль виводу медіа з К2 - Anatolij - 10.08.2012

dovan Написав:Перевірте чи ті категорії у які вносите зміни мають порожній параметр "Успадкувати параметри з" - в такому випадку ці категорії будуть наслідувати параметри із певної категорії. Що стосується фото, то для них є ще налаштування в глобальних налаштуваннях K2 - перегляньте і практично все налаштовується із параметрів категорій. Єдиний варіант, який ще спадає на думку це кеш, пробували очистити чи вимкнути його зовсім? І геть крайній варіант, який в деяких випадках допомагав мені - це ще раз встановити K2 (поверх уже встановленого - нічого не видаляючи). Але робити варто за умови, якщо не вносили правок в код компонента.
Дякую.Завтра ще раз уважно все передивлюся...


Re: Модуль виводу медіа з К2 - Krasava241 - 15.12.2014

Оце вже цiкаво


Re: Модуль виводу медіа з К2 - kremenchuginfo2008 - 12.05.2015

Помогите пожалуйста. Есть у меня лента новостей К2 Content. Необходимо что бы в не рядом с датой выводились иконки видео или фото если в статье присутствует фото или видео размещенные по средствам К2 Заранее спасибо [Зображення: 1.jpg]