Форум Joomla! Україна
Компоненти для турфірми - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Розширення Joomla! (https://joomla-ua.org/forum/forum-27.html)
+--- Форум: Шукаю розширення (https://joomla-ua.org/forum/forum-46.html)
+--- Тема: Компоненти для турфірми (/thread-1729.html)



Компоненти для турфірми - gal_s - 18.10.2013

1 питання.
Чи не підскажете чи знаєте про наявність компонентів по добавлянню готелів на сайт?
2 питання.
Як зробити в матеріалі випадаючий рядок де б був перелік видів турів?
Наприклад: оберіть вид туру - всі, - лижі, -екскурсії... І т.д. та як ці матеріали розміщати щоб можна було так їх сортувати.
3 питання.
Rsform має можливість виставляти на сайт заповнені гостями форми, необхідно для розміщення відзивів?
4 питання.
Підскажіть де знайти уроки для чайників для розкрутки, просуванню сайта. Як називається компонент, коли по колу бігають ключові слова :oops: (вибачте не знаю як називаються)
Та чи допоможе програма AceSEF Pro 6?
5 питання.
Чи є якийсь компонент який допоможе залазити в код сторінки html та редагувати йото? Адже нажаль не дуже виходить завжди в шаблоні знайти сторінку яку хочу відредагувати, так раніше робила на ucoz

Вибачте багато питань, але дуже хочеться навчитись робити собі достойний сайт, а час на навчання дуже обмежений.
:pardon: Дякую


Re: Компоненти для турфірми - dovan - 18.10.2013

Confusedhock:


Re: Компоненти для турфірми - gal_s - 19.10.2013

Сорі, в такому випадку найбільш цікавить перше питання Smile


Re: Компоненти для турфірми - dovan - 19.10.2013

Вам потрібний компонент для каталога. Це не обов'язково має бути для готелів. Перше, що спадає на думку це http://extensions.joomla.org/search?q=hotels


Re: Компоненти для турфірми - dovan - 19.10.2013

Ось і є приклад http://www.jomres-demo.net/quickstart/index.php


Re: Компоненти для турфірми - gal_s - 03.07.2014

Чомусь із zoo не повністю поки використовую, бо необхідно дивитись по ньому навчальні уроки.
Дуже сподобався компонент k2, лиш є нюанс, прошу допомогти!
Так як сайт на трьох мовах, і модуль логотипу включений не на всіх сторінках, а на вибраних. То в матеріалах k2 немає логотипу взагалі(таке ж із rsform)
Чи є можливість налаштувати по замовчуванню один logo, а на інших по налаштуваннях модуля?