Форум Joomla! Україна
Меню не працює після оновлення - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Joomla 3.x (https://joomla-ua.org/forum/forum-55.html)
+--- Форум: Joomla 3.x: Встановлення, оновлення та міграція (https://joomla-ua.org/forum/forum-56.html)
+--- Тема: Меню не працює після оновлення (/thread-2407.html)



Меню не працює після оновлення - TVeditor - 19.07.2019

Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. 
Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити.
Прошу допомоги. сайт plettac.ua


RE: Меню не працює після оновлення - Dutch - 20.07.2019

(19.07.2019, 12:34 PM)TVeditor Написав: Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. 
Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити.
Прошу допомоги. сайт plettac.ua

Потрібно очистити кеш браузера


RE: Меню не працює після оновлення - TVeditor - 22.07.2019

(20.07.2019, 12:37 AM)Dutch Написав:
(19.07.2019, 12:34 PM)TVeditor Написав: Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. 
Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити.
Прошу допомоги. сайт plettac.ua

Потрібно очистити кеш браузера
на жаль не допомогло ...


RE: Меню не працює після оновлення - Dutch - 23.07.2019

(22.07.2019, 12:21 PM)TVeditor Написав:
(20.07.2019, 12:37 AM)Dutch Написав:
(19.07.2019, 12:34 PM)TVeditor Написав: Після оновлення з 3.6.5 до 3.9.10 перестало працювати меню перестало випадати при наведенні курсором. 
Можливо потрібно оновити модуль меню, але не впевнений і не знаю взагалі як це зробити.
Прошу допомоги. сайт plettac.ua

Потрібно очистити кеш браузера
на жаль не допомогло ...

Дивися всторону сторонніх плагінів.
Також перевір чи все коректно встановлено.


RE: Меню не працює після оновлення - vitich - 02.08.2019

Є можливість погратися з версіями php на сервері? В мене колись стара жумла 2.5 так само поводила себе з більш новою версією php - довелося для того сайту чи то 5.4 чи то 5.6 залишити (вже не пам'ятаю)