![]() |
Пропали кнопки с Админ панели - Версія для друку. +- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum) +-- Форум: Старі версії Joomla (https://joomla-ua.org/forum/forum-31.html) +--- Форум: Joomla! 1.5 (https://joomla-ua.org/forum/forum-21.html) +--- Тема: Пропали кнопки с Админ панели (/thread-815.html) |
Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 13.04.2010 Пропали кнопки с Админ панели. Там где Разширения- Установить/Удалить....далее дожны быть кнопки --- Модули Компоненты Плагины- но их НЕТ...Теперь ничего не удалиш.... Заранее спасибо за ответ ... Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 13.04.2010 А може ти не суперадмін? Після чого пропали? Ввімкни в .htaccess виведення помилок і глянь, може щось пише. Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 14.04.2010 Да я супер адмін! Пропали після того як видалив напевно не той що потрібно модуль (я вже після цього догадався)... Потім перезаливав Жумлу на ФТП, побив бекап. Все марно. А як це ввімкнути в .htaccess виведення помилок? Я думав що цей файл забороняє вхід по АйПи. Зараня дякую.. Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 14.04.2010 Такі рядки додай в .htaccess Код: php_flag display_errors on Якщо ти повністю залив згори файли свіжої Joomla на твій сайт, то все просто зобов'язано працювати. Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 14.04.2010 Так, написав а дальше? Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 14.04.2010 А дальше дивись, чи є якісь повідомлення про помилки, warning в коді сторінки. Ти повністю всю джумлу залив згори на те, що в тебе є на сервері? Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 14.04.2010 gruz Написав:А дальше дивись, чи є якісь повідомлення про помилки, warning в коді сторінки. Да повныстью...Дякубю за пыдказку- уже прийшов додому з робити- зараз буду пробувати. Обовязково выдпишу результат. Ще раз дякую, жму крепко руку! :good: Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 14.04.2010 Все марно- нічого не получилось! Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 14.04.2010 Зкопіюй сайт на локальну машину і спробуй. На локальній машині в будь-якому випадку більше оперативного простору для маневрів. Думок ніяких нема. У тебе суцільна містика. Так не має поводитись. Треба проводити вівісекцію. Re: Пропали кнопки с Админ панели - dovan - 09.05.2010 це якесь вуду .. встановив JA Highslide модуль(!), увійшов в його налаштування і після того злетіло усе в Адмін Панелі [attachment=136] зараз перевірю код модуля Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 09.05.2010 Ну то вимкни його через phpMyAdmin Спробуй в різних бравзерах. Підозрюю, модуль ще плагін хоче. Re: Пропали кнопки с Админ панели - dovan - 09.05.2010 відновився з бекапу, щоб не напрягатись Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 09.05.2010 Відновився з бекапу, тепер відновив повністью до 17 версії Жумлу- безрезультатно...і що замітив ці кнопки пропали повністью з усіх компонентів..На Комюніті Білдері твкож їх немає)) Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 09.05.2010 Мало інформації щоби щось сказати. Перезалий згори повну свіжу джумлу окрім теки installation Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 09.05.2010 Так ы перезаливав ..спочатку була 15 версыя, потім залив 14, далі знову 15, а тепер 17...повністью.. Я впевнений, що случайно видалив лишній модуль..який не знаю...бо в той день удаляв їх гуртом- штук 7... Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 09.05.2010 Якщо файли перезалив, то проблема в БД. Тільки БД свіжої джумли і твоєї. Re: Пропали кнопки с Админ панели - fortrader - 10.05.2010 тож так думаю..тыльки не знаю де взяти дамп свыжоъ жумли ы куди саме ы яким чином вставити в мый дамп.. Re: Пропали кнопки с Админ панели - gruz - 10.05.2010 Постав на локалці поряд свіжу джумлу і грайся. В чому проблема? |