Форум Joomla! Україна
Допоможіть будь-ласка з формами - Версія для друку.

+- Форум Joomla! Україна (https://joomla-ua.org/forum)
+-- Форум: Розширення Joomla! (https://joomla-ua.org/forum/forum-27.html)
+--- Форум: Каталоги, галереї, файлові архіви та форми (https://joomla-ua.org/forum/forum-91.html)
+---- Форум: Конструктори форм (https://joomla-ua.org/forum/forum-34.html)
+---- Тема: Допоможіть будь-ласка з формами (/thread-896.html)



Допоможіть будь-ласка з формами - docruslan - 10.07.2010

Навіть не знаю чи правильно задав питання :oops:
На сайті потрібно щоб клієнт заповнив декякі поля з інформацією (на там прізвище, дата народження і т.д.) і потім після натиснення кнопки щоб все це відправилось мені на емейл.
Можливо є якись такий плагін щи щось таке? :Search:

P.S. було б непогано якби деякі поля мали можливість вибору - ну типу вискакувала менюшка з варіантами. І можливо є зразу готове рішенням коли залежно від того яке число ввів в одному полі - змінюється результат у іншому. 8)

Дякую
Чекаю на допомогу :Rose:


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 04.10.2010

Я користуюсь aiContactSafe


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 18.01.2011

Допоможіть вирішити проблему!

Joomla 1.5.21 + шабон it thestore 3 + com aiContactSafe 2.0.15.
1.Проблемка в тому, що кнопку відпривити заступає нижній content_column. Тобто кнопка знаходиться занадто низько.
У CSS стилях правив її (кнопки) параметри. padding регулюється, а от margin ні. Тобто після змін нічого не відбувається відносно параметра margin кнопки "Відправити". У версії com aiContactSafe v.2.0.2.d.stable все регулювалось, зате каптча не працювала, хоча на локальному хостингу все було гаразд.

2. Проблема. При надсиланні повідомлення сповіщення про помилку чи вдале надсилання заступає верхній content_column. Редагування CSS стилю файла system.css не дає результату. Хоча на локальному хостингу допомагає.
3. Проблема. При вдалому надсиланні повідомлення не приходить копія на Е-пошту і викидає повідомлення про помилку Е-пошти.

Хостинг від byethost.

Де шукати вирішення проблем?


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 18.01.2011

1. Покажи сайт онлайн і прінт-скріни проблеми.
2. Покажи сайт онлайн і прінт-скріни проблеми.
3. Спробуй це: http://joomla.org.ua/porady/54-yak-krashche-organizuvaty-robotu-z-joomla/299-jak-vidpravljaty-lysty-z-joomla-vykorystovujuchy-gmal-chy-google-apps


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 18.01.2011

Ось посилання на сайт: http://pidvollibrary.byethost15.com

1, http://fotky.com.ua/public/view/full/29152

2, http://fotky.com.ua/public/view/full/29153

3, Дякую за посилання! Ввечері подивлюсь.


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 18.01.2011

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 19.01.2011

Прошу вибачення, але то не я. То час-від-часу щось з хостингом робиться.
Не переїжджаю доки не дороблю сайт.


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 19.01.2011

У тебе там CSS в один рядок тому на базі Firebug скажу

1. http://fotky.com.ua/public/view/full/29152

<div class="content_column_wrapper clearfix">....</div>
Було:
Код:
.content_column_wrapper {
  background: url("../images/content_column_bg.png") repeat-x scroll center bottom transparent;
  clear: both;
  min-height: 400px;
  padding: 0 10px;
}

стало (колір тла змінився на біли з прозорого)
Код:
.content_column_wrapper {
  background: url("../images/content_column_bg.png") repeat-x scroll center bottom white;
  clear: both;
  min-height: 400px;
  padding: 0 10px;
}

<div class="content_column_bl"></div>
<div class="content_column_br"></div>
в обох випадках забрати

Код:
margin-top: -75px;


2. http://fotky.com.ua/public/view/full/29153
<div class="content_column_tl"></div>
<div class="content_column_tr"></div>

Забрати:
Код:
margin-bottom: -55px;


3. Безкоштовний хостінг скоріше за все блокує відправку мила. Тому відправляй через гугл, як я давав лінк.


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 20.01.2011

1. Все гаразд!
2, Все гаразд!

Велике вам дякую, gruz, за допомогу!!!!!

3. Зробив все як вказано в статті за вашим посиланням.
Видає таку помилку: "Помилка SMTP! Неможливо підключитися до SMTP-сервера."

Тільки я вказував дві однакових адреси. Та то не мало б грати роль.
Ось світлина з моїми налаштуваннями: [Зображення: 29199.png]


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 20.01.2011

Спробуй писати адресу без крапки у користувача SMTP
<a href="mailto:pidvolochyskcbs@gmail.com">pidvolochyskcbs@gmail.com</a

Якщо не допоможе, то для тесту зареєструй іншу адресу без крапки і її спробуй.


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 20.01.2011

Щось ніц не допомагає.
Ще таке питання. Чи може це бути наслідком того, що я не можу зайти в cPanel бо там проходить технічне обслуговування?


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 20.01.2011

Не знаю, чи може.

Спробуй порт поставити 587

А версія джумли остання?


Може цей пост буде в тему:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2290100#p2290100


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 21.01.2011

Версія Joomla 1.5.21

За вашим посиланням стає зрозуміло, що то проблема Jooml'и нових версій. І з тою, що в мене включно.
Буду слідкувати за нею, можливо знайдеться вирішення.

gruz, ще раз дякую Вам за допомогу!!!


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - gruz - 21.01.2011

В посиланні кокретний пост з конкретними налаштуваннями, що в окрені відмінні від тут обговорюваних
То проблема СТАРИХ версій. В останній з 1.5 - 1.5.22, все працює в мене
Якщо не працю в тебе ніякими силами, то спробуй в хостера спитати, чому. Може там якийсь проксі, щось, що блокує доступ.


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - lodka - 29.01.2011

gruz, прошу вибачення, що морочив вам голову.

Помітив в cPanel таке повідомлення:
Код:
SMTP / cURL / PHP Sockets are no longer supported on free hosting due to abuse and security reasons, these features are only available on premium hosting. This effects using Google SMTP or any remote SMTP server in your PHP scripts.
We are sorry for the inconvenience.

Тепер все зрозуміло чому не працює пошта.
Ось і недолік безкоштовного хостингу. Хоча й альтернативи немає.

Дукуюза те, що допомогли!!!


Re: Допоможіть будь-ласка з формами - Sbcuinst - 08.08.2011

Дивно, в мене теж така проблема була. вирiшив.