Форум Joomla! Україна
  • Головна
  • Пошук
  • Користувачі
  • Команда форуму
    Увійти
    Ім’я користувача
    Пароль:
    Забули пароль?

Форум Joomla! Україна Старі версії Joomla Joomla! 1.5 v
« Попереднє 1 2 3 4 5 … 14 Наступне »
На сайті не відображаються меню.

• 0 голос(ів) - 0 у середньому
На сайті не відображаються меню.
Sanchoss
Не в мережі

Junior Member

Дописів: 13
Тем: 7
Приєднався: 04.07.2011, 08:41 AM
Репутація: 0
07.07.2011, 09:37 AM
На сайті чомусь не відображається меню: були посилання на інші сайти, реклама, і т.д, а зараз ніякого меню немає. З'являється тільки меню користувача якщо зайти на сайт під логіном і паролем через форум. Я створював нові меню через адмін панель, так от в адмінці вони відображаються, все норм, а на головній сторінці сайту немає. Ось, можете поглянути: http://dzenzelivka.org.ua Пробував міняти шаблон з rhuk_milkyway на JA_Purity - те ж саме. Що робити?
Юра
Не в мережі

Member

Дописів: 80
Тем: 1
Приєднався: 12.11.2006, 09:44 AM
07.07.2011, 11:40 AM
Sanchoss Написав:На сайті чомусь не відображається меню: були посилання на інші сайти, реклама, і т.д, а зараз ніякого меню немає. З'являється тільки меню користувача якщо зайти на сайт під логіном і паролем через форум. Я створював нові меню через адмін панель, так от в адмінці вони відображаються, все норм, а на головній сторінці сайту немає. Ось, можете поглянути: http://dzenzelivka.org.ua Пробував міняти шаблон з rhuk_milkyway на JA_Purity - те ж саме. Що робити?
Не правда. є меню.

Форум
Головна
Наша команда
Гостьова книга
Joomla! —Поради новачкам та підказки професіоналам
Sanchoss
Не в мережі

Junior Member

07.07.2011, 12:08 PM
Юра Написав:
Sanchoss Написав:На сайті чомусь не відображається меню: були посилання на інші сайти, реклама, і т.д, а зараз ніякого меню немає. З'являється тільки меню користувача якщо зайти на сайт під логіном і паролем через форум. Я створював нові меню через адмін панель, так от в адмінці вони відображаються, все норм, а на головній сторінці сайту немає. Ось, можете поглянути: http://dzenzelivka.org.ua Пробував міняти шаблон з rhuk_milkyway на JA_Purity - те ж саме. Що робити?
Не правда. є меню.

Форум
Головна
Наша команда
Гостьова книга
Так, є верхне меню, а бокового немає..
dovan
Не в мережі

Модератор

Дописів: 142
Тем: 8
Приєднався: 06.08.2008, 05:12 PM
07.07.2011, 03:09 PM
В налаштуваннях модуля перевір "Права Доступу:" має стояти "Загальнодоступний", "Вибір меню:" має, як мінімум бути обрана головна сторінка, "Увімкнено:" має стояти "Так", "Стиль меню" - "наслідування - простий список", "Показати Іконки Меню" - вимкни, якщо не використовуються!
Sanchoss
Не в мережі

Junior Member

07.07.2011, 08:17 PM
dovan Написав:В налаштуваннях модуля перевір "Права Доступу:" має стояти "Загальнодоступний", "Вибір меню:" має, як мінімум бути обрана головна сторінка, "Увімкнено:" має стояти "Так", "Стиль меню" - "наслідування - простий список", "Показати Іконки Меню" - вимкни, якщо не використовуються!
Дякую!!! Зробив - тепер можу додавати меню які заманеться. А Ви не знаєте, як зробити так, щоб наприклад на мому сайті можна було робити дописи без авторизації. Ось яка штука: якщо я (адмін) зайшов під логіном і паролем на сайт - мені все доступно, але коли заходжу під правами гостя, скажімо в гостьову книгу, то треба ввести логін і пароль, причому у пересічного користувача його немає.. Така ж біда і з багатьма іншими сторінками сайту. Як цього позбутися?
dovan
Не в мережі

Модератор

07.07.2011, 08:50 PM
можете спробувати цей сервіс, який дає змогу входити на сайт через більше як 20 сервісі. Контакт, Яндекс, Однокласники. http://vjoomla.ru/blogs/item/277-loginza.html Вам тільки доведеться виставити права для цих користувачів і у які категорії вони будуть мати можливість додавати статті. Цей спосіб зручний тим, що користувач зможе не реєструючись додавати статті, а використавши соціальну мережу, якою користується. Для вас зручність полягає в тому що ви зможете обмежити користувачів, які зловживають!
dovan
Не в мережі

Модератор

07.07.2011, 08:51 PM
Sanchoss Написав:
dovan Написав:В налаштуваннях модуля перевір "Права Доступу:" має стояти "Загальнодоступний", "Вибір меню:" має, як мінімум бути обрана головна сторінка, "Увімкнено:" має стояти "Так", "Стиль меню" - "наслідування - простий список", "Показати Іконки Меню" - вимкни, якщо не використовуються!
Дякую!!! Зробив - тепер можу додавати меню які заманеться. А Ви не знаєте, як зробити так, щоб наприклад на мому сайті можна було робити дописи без авторизації. Ось яка штука: якщо я (адмін) зайшов під логіном і паролем на сайт - мені все доступно, але коли заходжу під правами гостя, скажімо в гостьову книгу, то треба ввести логін і пароль, причому у пересічного користувача його немає.. Така ж біда і з багатьма іншими сторінками сайту. Як цього позбутися?
Виставте для усіх модулів, які мають бачити гості "права доступності" на "загальнодоступні" і проблем із доступом не буде!
Sanchoss
Не в мережі

Junior Member

07.07.2011, 09:00 PM
dovan Написав:
Sanchoss Написав:
Виставте для усіх модулів, які мають бачити гості "права доступності" на "загальнодоступні" і проблем із доступом не буде!
Всі модулі загальнодоступні... Я вже все переклацав. Така ж біда з новинами: деякі показуються гостям, а деякі - ні. Причому у всіх права - загальнодоступні.
dovan
Не в мережі

Модератор

07.07.2011, 09:24 PM
Якщо новини то дивіться чи вони опубліковані! Чи опублікована категорія і розділ в який додаєте, і вони теж повинні бути "Загальнодоступні".
« Попередня | Наступна »

Переглядають цю тему: Гості: 1

Можливо схожі теми...
Тема Автор Відповіді Перегляди Останній допис
  Підпункти меню не відображаються "із-під" слайд шоу Raimy 2 5,058 03.06.2012, 01:14 PM
Останній допис: dovan
  Не відображаються статті? serghantura 3 3,026 09.08.2010, 05:13 PM
Останній допис: serghantura
  Не відображаються статті в категорії TerryUA 0 3,851 менш1 хвилини тому
Останній допис:

• Версію для друку
  • Підписатися на цю тему
Швидкий перехід:

• Команда форуму
  • Зв’яжіться з нами
  • Joomla! Україна
  • Повернутись на початок