22.08.2011, 06:03 PM
Як зробити мультимовний (дві, три мови) сайт на Joomla 2.5/3.x?
.:: Створимо сайт разом | Блог Black0wolF ::.
22.08.2011, 06:03 PM
Як зробити мультимовний (дві, три мови) сайт на Joomla 2.5/3.x?
24.08.2011, 11:55 AM
1. Потрібно встановити потрібні мови для Joomla саме 1.7
2. Потрібно зайти в "менеджер мов" на закладку "Контент" і створити по анології до існуючої мови ще потрібні (наприклад укр. та рос.) 3. створити тимчасове меню (не пункт меню) та створити в ньому пунт меню любого типу та в його параметрах "Мова" вибрати "Усі" і назначити головною сторінкою сайту, та зняти модуль цього меню з публікації. (це повязано з тим, що в Joomla обовязково повинен бути пункт меню головної сторінки котрий повинен бути доступний на всіх мовах, але він лише мішає) 4. починаючи з версії Joomla! 1.7 головних меню повинно бути стільки, стільки потрібно мов на сайті наприклад в мене це анг.рус.укр. тому в кожному з цих меню потрібно зробити головну сторінку сайту, але для своєї мови та в пунктах цих меню не забувати відзначати потнібну мову. (після цього в адмінці випадаючий список існуючих меню будуть з прапорами своїх мов) 5. також починаючи з Joomla! 1.7 усі пункти меню для різних мов можна асоціювати з пунктами меню аналогів на іншій мові (наприклад, сторінки Контакти, Контакты та Contacts при зміні мови не буде кожен раз перенаправляти вас на головну сторінку, а на асоційований пункт меню) 6. не забувати задавати дублювати модулі для усіх мов наприклад модуль "Хлібні крихти" щоб не була початкова сторінка в ньому постійно "Головна" навіть на англійській сторінці З.Ы. Багато букв, але надіюсь доступно написав 8)
24.08.2011, 06:49 PM
То це треба все вручну перекласти і зробити копії на бажаних мовах!?
Ох тут і роботи)
30.08.2011, 02:32 PM
Дякую! Як раз те що шукав по російських форумах - треба тут у вас освоюватися))
Але як я зрозумів - це виходить, що контроль цілісності тільки на моїй совісті. Тобто немає зведеної сторінки де сказано - для цього переклад є, для цього нема і т.д. Я правильно зрозумів?
16.11.2011, 01:13 PM
fisk Написав:1. Потрібно встановити потрібні мови для Joomla саме 1.7 А як з відображенням прапорців розібратися?
16.11.2011, 01:34 PM
serghantura Написав:А як з відображенням прапорців розібратися?а що не так? я так зрозумів мається на увазі модуль?
16.11.2011, 01:53 PM
fisk Написав:serghantura Написав:А як з відображенням прапорців розібратися?а що не так? я так зрозумів мається на увазі модуль? http://joomla-ua.org/forum/viewtopic.php?f=147&t=3020 - я знайшов тут що тут точна назва має бути префіксу: В Українській: Код мови для URL-адреси * - uk Префікс зображення * - uk Мовний тег * - uk-UA В Російській: Код мови для URL-адреси * - ru Префікс зображення * - ru Мовний тег * - ru-RU Що не так? Я створив 2 модуля, опублікував плагін.
16.11.2011, 02:57 PM
serghantura Написав:В Українській:в "Код мови для URL-адреси" (УКР) поставив "ua" посортував мови створив для кожної мови окремі меню і далі по попередній інструкції... в плагіні багатомовності поставив галочку "забрати префікс в основної мови" |
|
Можливо схожі теми... | |||||
Тема | Автор | Відповіді | Перегляди | Останній допис | |
декілька помилок | mionic | 0 | 4,702 |
менш1 хвилини тому Останній допис: |