06.07.2017, 03:46 PM
06.07.2017, 10:54 PM
Helena Написав:ZOOНе смішіть мої копита! Joomla.ua і жодного слова по українське!
07.07.2017, 01:00 PM
krush Написав:ZOOНе смішіть мої копита! Joomla.ua і жодного слова по українське![/quote] Дело не в том, чтобы писать на украинском языке. Цель - сделать портал первым в Украине!!!
07.07.2017, 10:50 PM
Helena Написав:krush Написав:ZOOНе смішіть мої копита! Joomla.ua і жодного слова по українське! Дело не в том, чтобы писать на украинском языке. Цель - сделать портал первым в Украине!!![/quote] Справа в тім, що фактично без Української мови, ваш сайт в жодному разі і ніколи не стане першим в Україні!!!
13.07.2017, 04:39 PM
Helena Написав:ZOOНе смішіть мої копита! Joomla.ua і жодного слова по українське![/quote] Дело не в том, чтобы писать на украинском языке. Цель - сделать портал первым в Украине!!![/quote] За Вашою логікою, Ви мали вийти за першого зустрічного заміж ! адже напевно так і трапилось... якщо це портал апельсуну ![]() який пише про неприйнятність використання варезу але це як наших депутатів їх це не стосується... назва це далеко не все... і навіть наявність новин. цей ресурс за керівництвом Датча більше має підстав на домен жумла.уа сподіваюсь цей домен не сильно спакудять... поки прийдуть чемні і відповідальні люди. Якщо не важливо якою мовой писати і головне що "перший" сайт-"портал", пішить на суахілі.... популярність зросте миттєво ! По темі. ЖСЕ Едитор ЖумШоппинг АкібаБекап ЕдванседМодульМенеджер (от нонамбер) шаблони студії YooTheme Uikit Framework
25.06.2019, 08:22 AM
JoomShoping
JUNewsIltra Pro JURSSPublisher CKEditor Xmap Akeeba Backup
Я сегодня спал до 10 :Yahoo!:
|
|