Форум Joomla! Україна
  • Головна
  • Пошук
  • Користувачі
  • Команда форуму
    Увійти
    Ім’я користувача
    Пароль:
    Забули пароль?

Форум Joomla! Україна Розширення Joomla! CCK, WAB Компонент електронної комерції створений - Shop and Catalog

• 0 голос(ів) - 0 у середньому
Компонент електронної комерції створений - Shop and Catalog
Dmitry
Не в мережі

Junior Member

Дописів: 28
Тем: 5
Приєднався: 17.07.2009, 08:43 PM
Репутація: 0
29.03.2010, 05:04 PM
Доброго дня спільнота форуму http://www.joomla-ua.org!
Пропоную до вашої уваги мій новий компонент електронної комерції Shop and Catalog (Joomla! 1.5).
За допомогою Shop and Catalog можливо створення каталогів, електронних магазинів, online консультаційних сервісів та систем бронювання.
Перша тестова версія доступна на сайті проекту http://www.softdevelopment.com.ua
Створення сайтів Компонент Shop and Catalog Розробка модулів, плагінів, компонентів до CMS Joomla WEB дизайн
gruz
Не в мережі

Senior Member

Дописів: 675
Тем: 9
Приєднався: 19.06.2008, 04:09 PM
29.03.2010, 06:25 PM
Так а де там товар правити?
Вам ліньки розгорнуто і з малюнками формулювати запитання? Нам ліньки відповідати.
Правильне запитання:
- Версія J! і проблемного розширення
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Що вийшло і що не вийшло?
- Які були помилки?
Dmitry
Не в мережі

Junior Member

29.03.2010, 06:57 PM
В demo сайті немає можливості правити товари (з метою безпеки), усі таблиці для demo користувача доступні в режимі читання. Завантажуйте та тестуйте локально. Компонент має за замовчуванням три мовних файли: українську, англійську та російську.
Створення сайтів Компонент Shop and Catalog Розробка модулів, плагінів, компонентів до CMS Joomla WEB дизайн
gruz
Не в мережі

Senior Member

29.03.2010, 07:18 PM
1. Він буде шаровий чи не дуже?
2. Зробіть демо в повному доступі і по крону раз на пару годин відновлюйте стан до оригінального.
Вам ліньки розгорнуто і з малюнками формулювати запитання? Нам ліньки відповідати.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Dmitry
Не в мережі

Junior Member

29.03.2010, 07:38 PM
Він надається по ліцензії GNU GPL 3, отже є безкоштовним. Стосовно demo сайту, права значно розширені і тепер є можливість редагувати каталог.
gruz
Не в мережі

Senior Member

29.03.2010, 07:59 PM
Мені подобається. Без спроби поставити реальний магазин, звісно, важко щось казати напевно. Але, на перший погляд, круто і легше за VirtueMart.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
abdulidze
Не в мережі

Junior Member

Дописів: 11
Приєднався: 20.03.2010, 09:34 PM
29.03.2010, 09:08 PM
Діло в тому, що якщо сайт уже працює на Virtuemart, то ніхто не буде все перероблювати під другий компонент...
gruz
Не в мережі

Senior Member

29.03.2010, 09:36 PM
Кеп, це ти?

P.S. Якщо там не буде проблем по синхронізації з 1С і з тутешніми системами оплати, то вставить він будь-який virtuemart. Принаймні поточну редакцію virtuemart.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
gaidamaka
Не в мережі

Member

Дописів: 62
Приєднався: 13.06.2008, 05:32 PM
30.03.2010, 09:14 AM
потирцав від душі демо-сайт, враження одним словом: класно! Але цікаво: чи планується розробка якихось додаткових плагінів/модулів, і чи надалі компонент теж буде безкоштовним, чи його чекає та ж доля що й наприклад компонетн російського розробника Mapsf (Карта)
gruz
Не в мережі

Senior Member

30.03.2010, 09:16 AM
Я не знаю політику розробника, але це все має перспективу, якщо він долучить команду до розробки. Бо сам рано чи пізно закине. З командою - може рокам жити проект.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Dmitry
Не в мережі

Junior Member

30.03.2010, 05:20 PM
Опис компонента на цій сторінці http://www.softdevelopment.com.ua/index....talog.html, там написано що вже зроблено та над чим плануєтся робота.
Компонент буде безкоштовним, адже повторю ще раз він надається по ліцензії GNU GPL 3, отже є ВІЛЬНИМ ПРОГРАМНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ і будь які модифікації цього компоненту повинні бути за цією ж ліцензією GNU GPL. Слід зауважити, що шаблон який містить компонент теж за ліцензією GNU GPL.
Будь які подальші спроби змінити ліцензію на іншу або "комерціалізувати" компонент будуть розцінені як посягання на інтелектуальну власність з відповідним реагуванням. Ознайомтеся краще з самою суттю ліцензії GNU GPL на сайті http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Стосовно долучення команди до розробки, я буду тільки за, якщо хтось хто володіє PHP та Joomla Framework захоче долучитись до команди розробників Shop and Catalog, адже з початку розробки я працюю сам над ним і у вільний від основної роботи час. Першочергово потрібно тестувати цей компонент з відображенням усіх зауважень та помилок на форумі http://www.forum.softdevelopment.com.ua або за моїм контактним E-mail
Якщо у вас є бажання допомогти проекту навіть коли ви не є програмістом, ви можете розмістити посилання на сайт проекту якщо ви власник сайту, якщо у вас є блог можете написати статтю про компонент. Будь яка популярізація компоненту Shop and Catalog надасть можливість йому розвиватися і стати найкращим E-сommerce рішенням для Joomla!
gaidamaka
Не в мережі

Member

Дописів: 62
Приєднався: 13.06.2008, 05:32 PM
30.03.2010, 07:44 PM
2 Dmitry:
На сайті не знайшов, але цікаво:
1) Чи планується такий функціонал, як "вішліст"
2) Які платіжні системи будуть доступні "з коробки", і підтримуватись взагалі.

ПС: Ми мусимо взути неповороткий Virtuemart, і всім довести що і ми щось вміємо )) Програмери підтримайте проект! :crazy:
gruz
Не в мережі

Senior Member

30.03.2010, 08:11 PM
Якщо мене попросять щось зробити, то я певно спробую. Але в мене рівень не той, щоби такий проект робити.
Тестувати тут можна єдиним чином - пробувати якусь живу систему крутити. Як на мене. Бо абстрактно тестувати не вийде.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
« Попередня | Наступна »

Переглядають цю тему: Гості: 1

Можливо схожі теми...
Тема Автор Відповіді Перегляди Останній допис
  Shop and Catalog для Joomla! 1.6 Dmitry 1 4,713 26.06.2011, 10:09 AM
Останній допис: Dmitry
  Новая версия компонента Shop and Catalog Dmitry 4 8,124 01.08.2010, 04:55 PM
Останній допис: Fedik
  Новини стосовно компонента Shop and Catalog. Dmitry 3 10,554 04.07.2010, 01:08 PM
Останній допис: Dmitry

• Версію для друку
  • Підписатися на цю тему
Швидкий перехід:

• Команда форуму
  • Зв’яжіться з нами
  • Joomla! Україна
  • Повернутись на початок
  • Легкий режим
  • Позначити всі форуми прочитаними
  • RSS канал
Лінійний режим