Вам ліньки розгорнуто і з малюнками формулювати запитання? Нам ліньки відповідати.
Правильне запитання:
- Версія J! і проблемного розширення
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Що вийшло і що не вийшло?
- Які були помилки?
У мене в FF рука страшна замість курсора.
Може кеш бравзера обнули? Сторінку онови з CTRL+R.
Вам ліньки розгорнуто і з малюнками формулювати запитання? Нам ліньки відповідати.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Це в тебе з кешем проблема. Не треба їх дублювати. Сміття плодиш.
А людина чим відрізняється від тварини? Лише людина здатна створювати сміття.
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
:oops: Маю велике прохання до Вас, нгавчіть мене суфіксами користуватись.. тобто на сторінці одній або декількох зробити якісь унікальні (ну відмінні від всього сайту) зміни..в дизайні
поясніть твердолобому де і що писати..
я бачив що як поставити суфікс в налаштуваннях головної то в файрбагу в коді сторінки це теж відображається..а от що далі робити ну ніяк
Якщо за замовчуванням у тебе іде id тега, скажімо blog, а з суфіксом blog_portfolio, то прописуєш різні правила в CSS
Код:
#blog p {color:red;}
#blog_portfolio p {color:black;}
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Правильне запитання:
- Що мав на меті?
- Що пробував?
- Які були помилки?
Маю клопіт друзі Сайт на жумлі... все працює, останній тиждень помітив що після додавання статей.. сайт лягає десь на 30-40хв.. (може збіг, а може ні).. але мене це насторожує дуже дуже..
ніяких скриптів, модулів, плагінів не додавав... останнє що зробив то навів порядок з вкладенням статей (картинки по папкам, посортував по даті)
помилка 500, 404, короч як коли
Воював з Хостерами - вони так сяк доводять що то в мене локально проблема..або суто з сайтом.
Зробив загальне розблокування .. і вже тиждень маю спокій. (можливо теж збіг)...
Підскажіть раціональний шлях організації матеріалів... orry: Почнемо.
Є ідея, зібрати інформацію, опис певних фірм... у Києві їх для прикладу 4, у Львові 1, у Дніпропетровську 3...
Створюю "Розділ" - Компанії, далі створюю Категорії "Київ", Категорія "Львів".. і так далі
роблю пункт меню - статті - таблиця розділів (або блог)... і тут починається
мені не подобається що на шляху до фірми у Києві потрібно натискати "пункт меню... місто... і вибрати із списку (1 з 4х).. а для тогож вибору "Львів"... теж саме але тиснути на фірму 1 з 1 (в таблиці)
- як можна по іншому це все організувати?
- чи при даній ситуації можна якось для міст де 1 кінцева адреса зробити щоб після вибору міста безпосередньо видавалась адреса а не табличка з вибором 1 з 1...
- як зробити щоб не було видно стрічок "Фільтрувати за назвою ", "# Заголовок Статті"?
В принципі придумав 1 варіант..але він не оптимальний, бо вимагає захаращення меню.. тобто можна для міст де 1 фірма створити пункт меню "блог категорії" і взяти лінк на фірму ..пункт зняти з публікації а лінк вставити в список міст.. але то наче виривання гланд через одне місце
Доброго робочого дня. Від попередника дістався сайт на роботі, а сам ніколи не працював до цього з сайтами. Але поставили переді мною таке питання і його мені потрібно вирішити. Коли на сайті тисниш на збільшення зображення, то відкривається одночасно дві картинки і потім обидві потрібно закривати щоб повернутися до сторінки. Як позбутись цієї проблеми хтось знає????