Створення пункту в меню

Форуми по лінійці Joomla 1.5.x.
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Створення пункту в меню

Повідомлення Besedin » 14 травня 2009, 10:28

В даному пості покажу як створюється пункт меню на прикладі компонента "Контакти" (Joomla! 1.5)

1. Обираємо меню в якому потрібно створити пункт.
create_menuitem1.PNG
2. Після вибору необхідного меню натискаємо кнопку "Створити"
create_menuitem2.PNG
3. Далі обираємо компонент, для якого нам потрібно зробити меню. В нашому випадку це "Контакти"
create_menuitem3.PNG
4. Заповняємо усі необхідні поля та параметри і зберігаємось. Основне поле це заголовок (те як буде відображатись посилання на сайті). Якщо увімкнений SEF, то посилання на пункти будуть виглядати у стилі http://www.домен сайту>/псевдонім (у нашому випадку http://www.домен сайту>/contact1)
create_menuitem4.PNG
Вигляд на сайті
create_menuitem5.PNG
create_menuitem5.PNG (5.41 Кіб) Переглянуто 12015 разів

roma
Користувач
Користувач
Повідомлень: 36
З нами з: 23 червня 2010, 09:36

Re: Створення пункту в меню

Повідомлення roma » 15 листопада 2012, 21:47

всім привіт!
в мене таке питання і для того щоб всім пояснити я опишу ситуацію. зовсім не давно в мене на сайті відбулись дивні речі. перше що я замітив це те що я немоду вставити картинку в статтю через фром кнопка як ніби не натискається, через оперу вікривається сторінка з переліком картинок і вибрати їх неможливо.
проблема номер два (ГІРША) не можу створити пункт меню заходжу в менеджер меню і вибираю тип "через звичайну статю" і далі кнопка вибору статті не натискається або відкривається сторінка де неможна вибрати цю статю.
в чім причина? мені важко віриться що це приколи хостингпровайдера
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1186
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Створення пункту в меню

Повідомлення Dutch » 16 листопада 2012, 03:28

Причина і як наслідок — джаваскрипт або несумісність із сторонніми розширеннями, які використовують скрипти, або із кешуванням у браузері.

Потрібно дивитись інспектор та консоль помилок у браузері.
roma
Користувач
Користувач
Повідомлень: 36
З нами з: 23 червня 2010, 09:36

Re: Створення пункту в меню

Повідомлення roma » 16 листопада 2012, 11:37

виключав всі можливі розширення сестеми реакції немає
Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Створення пункту в меню

Повідомлення Besedin » 16 листопада 2012, 12:14

встановіть розширення Firebug під Firefox і гляньте які помилки у ньому на вкладці Консоль або скористайтесь штатним засобом в Google Chrome (F12, вкладка Console)

roma
Користувач
Користувач
Повідомлень: 36
З нами з: 23 червня 2010, 09:36

Re: Створення пункту в меню

Повідомлення roma » 16 листопада 2012, 21:24

хлопці і дівчата все получилося :P можливо кому з вас потрібно буде: помилки сидять за шляхом media\system\js\ в деяких із файлів щоб довго немучитися з виправлення я просто взяв замінив файли які в мене працювали до помилок і все стало на свої місця


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.5”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 4 і 0 гостей