В даному пості покажу як створюється пункт меню на прикладі компонента "Контакти" (Joomla! 1.5)
1. Обираємо меню в якому потрібно створити пункт. 2. Після вибору необхідного меню натискаємо кнопку "Створити" 3. Далі обираємо компонент, для якого нам потрібно зробити меню. В нашому випадку це "Контакти" 4. Заповняємо усі необхідні поля та параметри і зберігаємось. Основне поле це заголовок (те як буде відображатись посилання на сайті). Якщо увімкнений SEF, то посилання на пункти будуть виглядати у стилі http://www.домен сайту>/псевдонім (у нашому випадку http://www.домен сайту>/contact1) Вигляд на сайті
Створення пункту в меню
Re: Створення пункту в меню
всім привіт!
в мене таке питання і для того щоб всім пояснити я опишу ситуацію. зовсім не давно в мене на сайті відбулись дивні речі. перше що я замітив це те що я немоду вставити картинку в статтю через фром кнопка як ніби не натискається, через оперу вікривається сторінка з переліком картинок і вибрати їх неможливо.
проблема номер два (ГІРША) не можу створити пункт меню заходжу в менеджер меню і вибираю тип "через звичайну статю" і далі кнопка вибору статті не натискається або відкривається сторінка де неможна вибрати цю статю.
в чім причина? мені важко віриться що це приколи хостингпровайдера
в мене таке питання і для того щоб всім пояснити я опишу ситуацію. зовсім не давно в мене на сайті відбулись дивні речі. перше що я замітив це те що я немоду вставити картинку в статтю через фром кнопка як ніби не натискається, через оперу вікривається сторінка з переліком картинок і вибрати їх неможливо.
проблема номер два (ГІРША) не можу створити пункт меню заходжу в менеджер меню і вибираю тип "через звичайну статю" і далі кнопка вибору статті не натискається або відкривається сторінка де неможна вибрати цю статю.
в чім причина? мені важко віриться що це приколи хостингпровайдера
- Dutch
- Адміністратор
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 12 рази
- Контактна інформація:
Причина і як наслідок — джаваскрипт або несумісність із сторонніми розширеннями, які використовують скрипти, або із кешуванням у браузері.
Потрібно дивитись інспектор та консоль помилок у браузері.
Потрібно дивитись інспектор та консоль помилок у браузері.
встановіть розширення Firebug під Firefox і гляньте які помилки у ньому на вкладці Консоль або скористайтесь штатним засобом в Google Chrome (F12, вкладка Console)
хлопці і дівчата все получилося
можливо кому з вас потрібно буде: помилки сидять за шляхом media\system\js\ в деяких із файлів щоб довго немучитися з виправлення я просто взяв замінив файли які в мене працювали до помилок і все стало на свої місця

-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0
- 936
-
chepic
Переглянути останнє повідомлення
02 березня 2018, 12:04
-
- 4
- 1744
-
OlegK
12 березня 2018, 08:38
-
- 1
- 1056
-
master_b
15 червня 2017, 15:02
-
-
Багатомовність та звязка меню
apis » 22 жовтня 2015, 10:02 » в Joomla 3.x: Налаштування, робота та оптимізація Joomla - 3
- 2595
-
Dutch
23 жовтня 2015, 07:23
-
-
-
меню плохо отображается
GromoOtVot » 03 квітня 2015, 19:22 » в Шаблони для Joomla — дизайн, верстка, модифікації - 0
- 1614
-
GromoOtVot
03 квітня 2015, 19:22
-
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість