Проблема з редакторами

Візуальні ректори, додатки, кнопки для візуальних ректорів, тощо.
core
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 28 січня 2010, 18:59

Проблема з редакторами

Повідомлення core » 28 січня 2010, 19:08

Вибачте якщо есь не там створив тему. Я новачок у користуванні джумлою, тому надіюся на допомогу людей, що в цьому краще розуміються. Описую проблему.
Встановив joomla 1.5.15. По замовчуванню редактором контенту був tiny . Праюцвав добре, лише єдина біда, не редактора, а плагіна Read more - при натисканні кнопки детальніше - перекидало на початкову сторінку адмінки. Знайшов в неті альтернативний плагін read more. Встановив його. Після цього в tiny пропала панель кнопок. подумав може плагін щось плужить. Поставив fck editor - те ж саме - немає панелі кнопок. ще одна особливість - якщо в конфігурації вибрати якийсь графічний редактор - тоді вже і альтернативний read more не працює і перекидає на стартову сторінку адмінки. якщо ж вибрати no editor - read more працює. Все б нічого - без редактора можна обійтися, але після всіх цих маніпуляцій - не працюють кнопки Зберегти і Застосувати. Можливо хтось зіштовхувався із такою проблемою?
Полазив трохи по адмінці і помітив що то кнопки apply і Save не праюють ніде - ні в статтях. ні в модулях. Якщо виключити редактори - тобто в конфігурації поставити no Editor - все працює

Besedin
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 379
З нами з: 19 травня 2007, 15:29
Звідки: Київ - Дубно

Re: Проблема з редакторами

Повідомлення Besedin » 29 січня 2010, 08:53

щось не те зі скриптами мабуть. може якийсь файл не дописався при установці.
dmonco
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 14 березня 2010, 01:44

Re: Проблема з редакторами

Повідомлення dmonco » 14 березня 2010, 01:47

Та же самая проблема и у меня. Joomla 1.5.15 Перенес с локалки на хостинг, пропала панель кнопок при создании статьи. В Интернете гуглил, ничё не нашёл. Может кто-то подскажет что-то более конкретное?
Hijacker
Користувач
Користувач
Повідомлень: 34
З нами з: 06 березня 2010, 00:25

Re: Проблема з редакторами

Повідомлення Hijacker » 14 березня 2010, 18:11

Змініть браузер, якщо я не помиляюсь це проблеми 10-ї Опери. Для Одмінення юзайте ФФ)))))
Аватар користувача
senquiem
Користувач
Користувач
Повідомлень: 49
З нами з: 19 січня 2011, 16:29
Звідки: Львів

Re: Проблема з редакторами

Повідомлення senquiem » 19 січня 2011, 17:29

Аналогічна порада — змініть браузер.
А взагалі розробникам рекомендую Google Chrome — окрім відсутності глюків з редакторами (як наприклад в опері), тотальної тормознутості (інтернет експлорер), в цього браузера є одна чудесна особливість.

Якщо клікнути правою клавішею на елементі сторінки й вибрати нижній пункт — "показати код елементу", браузер видає з підсвіткою все що є там за кулісами. + є можливість редагування на льоту атрибутів стилю, що нереально прискорює тестування верстки.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Редактори”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей