Joomla 1.0.15

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Joomla 1.0.15

Повідомлення SnooPeR » 13 квітня 2010, 17:40

Привіт Всім.
така проблемка
є сайт на Joomla 1.0.15. в БД частина таблиць сп1251 частина ютф8, і коі 8
як цю всю дребедень Перевести на джумлу 1.5.15 ??
бо компонент перенесення матюкається на кодіровку.

в нете найти нормальної відповіді не зміг (може не там шукав, і таке буває ))) )
спс за увагу.

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення gruz » 14 квітня 2010, 00:02

sypex.net

Вантажиш собі їх dumper.
Робиш дамп з примусовим встановленням кодування у щось. Піднімаєш назад теж з примусовим встановленням. Пробуєш запустити мігратор.
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення SnooPeR » 15 квітня 2010, 22:06

ок спс завтра на роботі буду попробую.
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення SnooPeR » 16 квітня 2010, 14:06

ага фіг там

ошибки видає. вопще бекап не створює
а 108 юзаю і сам але там нема кодировок((

і які будуть ше ідеї? з цим кодуванням?
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення gruz » 16 квітня 2010, 23:14

Має створювати бекап. Без цього у тебе варіантів нема.

SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення SnooPeR » 16 квітня 2010, 23:17

108 бекап робить але там нема вибору кодировки

а нове 2х вона Ерори видає.
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення gruz » 16 квітня 2010, 23:29

Ну то скористайся останнім, 2.0.6 Бета
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення SnooPeR » 28 квітня 2010, 12:07

Код: Виділити все

Error at the line 1699: INSERT INTO jos_menu (`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`,`parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`checked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`,`access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','mainmenu','�������','index.php?option=com_frontpage','components','1','0','10','0','1','0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0','3','menu_image=-1npageclass_sfx=npage_title=����� ���������� �� ������� ��������nshow_page_title=0nback_button=1nnum_leading_articles=1nnum_intro_articles=16nnum_columns=1nnum_links=10norderby_pri=norderby_sec=rdatenshow_pagination=2nshow_pagination_results=1nimage=1nshow_section=1nsection_num_links=1nshow_category=1ncategory_num_links=1nshow_title=1nlink_titles=nshow_readmore=nshow_vote=nshow_author=nshow_create_show_date=nshow_modify_show_date=nshow_pdf_icon=0nshow_print_icon=0nshow_email_icon=0nunpublished=0nshow_title=1n','imainmenu-1');

Query:INSERT INTO jos_menu (`id`,`menutype`,`name`,`link`,`type`,`published`,`parent`,`componentid`,`sublevel`,`ordering`,`checked_out`,`checked_out_time`,`pollid`,`browserNav`,`access`,`utaccess`,`params`,`alias`) VALUES ( '1','mainmenu','Ãîëîâíà','index.php?option=com_frontpage','components','1','0','10','0','1','0','0000-00-00 00:00:00','0','0','0','3','menu_image=-1npageclass_sfx=npage_title=Äîáðî ïîæàëîâàòü íà ãëàâíóþ ñòðàíèöónshow_page_title=0nback_button=1nnum_leading_articles=1nnum_intro_articles=16nnum_columns=1nnum_links=10norderby_pri=norderby_sec=rdatenshow_pagination=2nshow_pagination_results=1nimage=1nshow_section=1nsection_num_links=1nshow_category=1ncategory_num_links=1nshow_title=1nlink_titles=nshow_readmore=nshow_vote=nshow_author=nshow_create_show_date=nshow_modify_show_date=nshow_pdf_icon=0nshow_print_icon=0nshow_email_icon=0nunpublished=0nshow_title=1n','imainmenu-1');

MySQL: Duplicate entry '1' for key 1

Зупинено по помилці
ну блін і шо з цим во? робити?:? шо йому в меню не подобається??
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення gruz » 28 квітня 2010, 12:14

Збережено в неправильному кодуванні.

Dmitry
Користувач
Користувач
Повідомлень: 28
З нами з: 17 липня 2009, 22:43

Re: Joomla!™ 1.0.15

Повідомлення Dmitry » 28 квітня 2010, 19:12

Спочатку робите дамп бази даних з Joomla! 1.0.15 потім у звичайному текстовому редактору Windows зберігаєте текстовий файл sql у кодуванні UTF-8 і потім імпортуєте в нову базу, якщо у вас таблиці в різних кодуваннях тоді робите дамп лише окремих таблиць


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей