Питання по плагіну ja_tabs

Готові плагіни для Joomla
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Питання по плагіну ja_tabs

Повідомлення andriy » 14 квітня 2010, 00:18

Кілька годин бавимося з firebug-ом і не можемо знайти :(
Підкажіть, хто користується даним плагіном, який css потрібно правити, щоб збільшити ширину лівої області для табів (див. малюнок)? Деякі назви трішки задовгі і переносяться на наступний рядок.
Вже перелопатив і plugins\content\ja_tabs\ja_tabs.css, і plugins\content\ja_tabs\themes\default\style.css. Дещо вже "під себе" в них поправив, а от зміни цієї ширини не можу знайти ніяк :(
Вкладення
ja_tabs.jpg
ja_tabs.jpg (991 байт) Переглянуто 5018 разів

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Питання по плагіну ja_tabs

Повідомлення gruz » 14 квітня 2010, 00:23

Покажи десь на працючому прикладі. Може там не CSS, а javascript ширину виставляє?
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: Питання по плагіну ja_tabs

Повідомлення andriy » 14 квітня 2010, 00:26

Привіт, Gruz! Чомусь я не сумнівався, що саме ти даш відповідь :wink:
Наразі робочого варіанту неможу показати (на локалці поки). А демо-варіант з сайту підійшов би?
Доречі, про те, що javascript може виставляти - не подумав :( Варіант...
Ось демка із сайту:
http://demo.joomlart.com/extensions15/i ... cle&id=109
Там п.2.
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Питання по плагіну ja_tabs

Повідомлення gruz » 14 квітня 2010, 00:44

Очевидно воно не CSS-ом прописується. Як саме - шукай в модулі. Сокріше за все в налаштуваннях модуля, не жорстко ж воно прописано в коді - 150 і всьо тут.
Вкладення
lviv.png
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: Питання по плагіну ja_tabs

Повідомлення andriy » 14 квітня 2010, 00:50

Та ні, це не модуль був а плагін. Але вже знайшов :)
Фігня якась, щойно (перед твоїм постом) написав про те, що проблему вирішив, а цього мого поста немає чомусь :)
Містика :)

Одним словом, у файлі ja_tabs.css для ja-tabs-title-left (якщо таби розміщені зліва) потрібно було добавити параметр width
Тому спочатку і не знайшов, бо його там не було :)
Gruz, дякую за відповідь!



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Плагіни”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість