Як поставити двохмовний хедер картинку?

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення serghantura » 15 червня 2010, 12:15

Привіт!
Є сайт: [url=]http://www.dommaster.kiev.ua[/url=] - сайт укр/рос, але хедер і бокова панель на укр. є картинки на рос, але як зробити так, щоб переключаючи на рос. вони були також на рос.
Де це можна прописати?
Я використовую Джумфиш, але там ніби нема для хедера і таких речей...

що робити, підкажіть!

з повагою,
Сергій

andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення andriy » 15 червня 2010, 17:15

В потрібному місці index.php шаблону пропишіть перевірку на мову:

Код: Виділити все

<?php    $document = & JFactory::getDocument();
      $curlang = $document->language;
      if ($curlang == 'ru-ru') {
      echo '<img src="images/logo_ru.jpg" />';
      } else {
      echo '<img src="images/logo_ua.jpg" />';
      }
?>
serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення serghantura » 04 серпня 2010, 15:24

а де це потрібне місце?
andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення andriy » 04 серпня 2010, 19:44

serghantura писав:а де це потрібне місце?
Шукайте там, де в index.php виводиться логотип.
serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення serghantura » 05 серпня 2010, 11:15

В принципі логічно)

andriy
Користувач
Користувач
Повідомлень: 89
З нами з: 17 липня 2009, 22:40
Звідки: Львівська обл.

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення andriy » 05 серпня 2010, 22:43

Якби було не логічно, тоді б і не писав :-)
То питання колись цікавило при використанні шаблону ja_larix... При його "розборі" знайшов куди слід прописати...
Дайте шаблон, який використовуєте, подивимося...
P.S. Дивіться, де використовується header.png
MARTINI
Користувач
Користувач
Повідомлень: 64
З нами з: 26 грудня 2006, 03:17

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення MARTINI » 08 серпня 2010, 14:08

Простіший варіант - виводити логотип модулем. А в джумфіш модуль можна для кожної мови зробити свій
Vacoola
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 01 липня 2011, 10:18
Звідки: Україна, Київ

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення Vacoola » 03 серпня 2011, 15:02

andriy писав:В потрібному місці index.php шаблону пропишіть перевірку на мову:

Код: Виділити все

<?php    $document = & JFactory::getDocument();
      $curlang = $document->language;
      if ($curlang == 'ru-ru') {
      echo '<img src="images/logo_ru.jpg" />';
      } else {
      echo '<img src="images/logo_ua.jpg" />';
      }
?>

вставив. але чомусь не виводить картинку.
змінив шлях на

Код: Виділити все

src="<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/images/header_image1.jpg"
для укр, та

Код: Виділити все

src="<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/images/header_image1_en.jpg"
для англ.

теж не працює

адреса сайта http://new.model21.in.ua/
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення Dutch » 04 серпня 2011, 00:59

Тут все набагато простіше і є 2 варіанти реалізації:
1.
MARTINI писав:Простіший варіант - виводити логотип модулем. А в джумфіш модуль можна для кожної мови зробити свій
2. За допомогою PHP:
Спочатку PHP-файлу підключаємо конфігурацію та ініціюємо локаль мови (переконайтеся, що конфігурація нижче по файлу не підключалася):

Код: Виділити все

<?php
$config 
= &JFactory::getConfig();
$locale = $config->getValue('config.language');
 
Далі, там де нам необхідно виводимо наступний код:

Код: Виділити все

<?php if($locale == 'uk-UA'): ?>
<p>Тут HTML-код українською.</p>
<?php elseif($locale == 'ru-RU'): ?>
<p>Тут HTML-код російською</p>
<?php else: ?>
<p>Тут HTML-код іншими мовами, яких немає у переліку вище.</p>
<?php endif; ?>

Vacoola
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 01 липня 2011, 10:18
Звідки: Україна, Київ

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення Vacoola » 04 серпня 2011, 20:10

Дякую. Другий варіант спрацював.

постала проблема з перекладом клавіш (№1, 2, 3 ...)
здається вони виводяться як компонент,
не розумію де та як підключити код щоб клавіші з цифрами та написом виводились на свою мову окремо ?

знайшов статтю яка показується на головній. напевно потрібно зробити вибір між укр. статтею, та англ.

Все розібрався. Інформація на головній подавалась у вигляді контенту (статі) необхідно було тільки перекласти статтю і все запрацювало.

Ще раз дякую за допомогу.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Як поставити двохмовний хедер картинку?

Повідомлення Dutch » 05 серпня 2011, 01:09

Vacoola писав:постала проблема з перекладом клавіш (№1, 2, 3 ...)
Які клавіші? Не зрозуміло про що мова!


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість