Допоможіть будь-ласка з формами

Компоненти для створення динамічних форм.
docruslan
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 30 травня 2010, 12:35

Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення docruslan » 10 липня 2010, 08:32

Навіть не знаю чи правильно задав питання :oops:
На сайті потрібно щоб клієнт заповнив декякі поля з інформацією (на там прізвище, дата народження і т.д.) і потім після натиснення кнопки щоб все це відправилось мені на емейл.
Можливо є якись такий плагін щи щось таке? :Search:

P.S. було б непогано якби деякі поля мали можливість вибору - ну типу вискакувала менюшка з варіантами. І можливо є зразу готове рішенням коли залежно від того яке число ввів в одному полі - змінюється результат у іншому. 8)

Дякую
Чекаю на допомогу :Rose:

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 04 жовтня 2010, 17:11

Я користуюсь aiContactSafe
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 18 січня 2011, 01:24

Допоможіть вирішити проблему!

Joomla 1.5.21 + шабон it thestore 3 + com aiContactSafe 2.0.15.
1.Проблемка в тому, що кнопку відпривити заступає нижній content_column. Тобто кнопка знаходиться занадто низько.
У CSS стилях правив її (кнопки) параметри. padding регулюється, а от margin ні. Тобто після змін нічого не відбувається відносно параметра margin кнопки "Відправити". У версії com aiContactSafe v.2.0.2.d.stable все регулювалось, зате каптча не працювала, хоча на локальному хостингу все було гаразд.

2. Проблема. При надсиланні повідомлення сповіщення про помилку чи вдале надсилання заступає верхній content_column. Редагування CSS стилю файла system.css не дає результату. Хоча на локальному хостингу допомагає.
3. Проблема. При вдалому надсиланні повідомлення не приходить копія на Е-пошту і викидає повідомлення про помилку Е-пошти.

Хостинг від byethost.

Де шукати вирішення проблем?
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 18 січня 2011, 01:39

1. Покажи сайт онлайн і прінт-скріни проблеми.
2. Покажи сайт онлайн і прінт-скріни проблеми.
3. Спробуй це: http://joomla.org.ua/porady/54-yak-kras ... oogle-apps
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 18 січня 2011, 14:52

Ось посилання на сайт: http://pidvollibrary.byethost15.com

1, http://fotky.com.ua/public/view/full/29152

2, http://fotky.com.ua/public/view/full/29153

3, Дякую за посилання! Ввечері подивлюсь.

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 18 січня 2011, 15:51

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 19 січня 2011, 14:54

Прошу вибачення, але то не я. То час-від-часу щось з хостингом робиться.
Не переїжджаю доки не дороблю сайт.
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 19 січня 2011, 18:27

У тебе там CSS в один рядок тому на базі Firebug скажу

1. http://fotky.com.ua/public/view/full/29152

<div class="content_column_wrapper clearfix">....</div>
Було:

Код: Виділити все

.content_column_wrapper {
  background: url("../images/content_column_bg.png") repeat-x scroll center bottom transparent;
  clear: both;
  min-height: 400px;
  padding: 0 10px;
}
стало (колір тла змінився на біли з прозорого)

Код: Виділити все

.content_column_wrapper {
  background: url("../images/content_column_bg.png") repeat-x scroll center bottom white;
  clear: both;
  min-height: 400px;
  padding: 0 10px;
}
<div class="content_column_bl"></div>
<div class="content_column_br"></div>
в обох випадках забрати

Код: Виділити все

 margin-top: -75px;
2. http://fotky.com.ua/public/view/full/29153
<div class="content_column_tl"></div>
<div class="content_column_tr"></div>

Забрати:

Код: Виділити все

margin-bottom: -55px;
3. Безкоштовний хостінг скоріше за все блокує відправку мила. Тому відправляй через гугл, як я давав лінк.
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 20 січня 2011, 12:41

1. Все гаразд!
2, Все гаразд!

Велике вам дякую, gruz, за допомогу!!!!!

3. Зробив все як вказано в статті за вашим посиланням.
Видає таку помилку: "Помилка SMTP! Неможливо підключитися до SMTP-сервера."

Тільки я вказував дві однакових адреси. Та то не мало б грати роль.
Ось світлина з моїми налаштуваннями: [img]http://fotky.com.ua/i/29199.png[/img]

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 20 січня 2011, 12:53

Спробуй писати адресу без крапки у користувача SMTP
pidvolochyskcbs@gmail.com

Якщо не допоможе, то для тесту зареєструй іншу адресу без крапки і її спробуй.
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 20 січня 2011, 15:42

Щось ніц не допомагає.
Ще таке питання. Чи може це бути наслідком того, що я не можу зайти в cPanel бо там проходить технічне обслуговування?
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 20 січня 2011, 17:07

Не знаю, чи може.

Спробуй порт поставити 587

А версія Joomla остання?

Може цей пост буде в тему:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p ... 0#p2290100

lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 21 січня 2011, 10:56

Версія Joomla 1.5.21

За вашим посиланням стає зрозуміло, що то проблема Jooml'и нових версій. І з тою, що в мене включно.
Буду слідкувати за нею, можливо знайдеться вирішення.

gruz, ще раз дякую Вам за допомогу!!!
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення gruz » 21 січня 2011, 12:29

В посиланні кокретний пост з конкретними налаштуваннями, що в окрені відмінні від тут обговорюваних
То проблема СТАРИХ версій. В останній з 1.5 - 1.5.22, все працює в мене
Якщо не працю в тебе ніякими силами, то спробуй в хостера спитати, чому. Може там якийсь проксі, щось, що блокує доступ.
lodka
Користувач
Користувач
Повідомлень: 10
З нами з: 04 листопада 2010, 18:54

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення lodka » 29 січня 2011, 10:50

gruz, прошу вибачення, що морочив вам голову.

Помітив в cPanel таке повідомлення:

Код: Виділити все

SMTP / cURL / PHP Sockets are no longer supported on free hosting due to abuse and security reasons, these features are only available on premium hosting. This effects using Google SMTP or any remote SMTP server in your PHP scripts.
We are sorry for the inconvenience.
Тепер все зрозуміло чому не працює пошта.
Ось і недолік безкоштовного хостингу. Хоча й альтернативи немає.

Дукуюза те, що допомогли!!!
Sbcuinst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 08 серпня 2011, 13:15

Re: Допоможіть будь-ласка з формами

Повідомлення Sbcuinst » 08 серпня 2011, 13:20

Дивно, в мене теж така проблема була. вирiшив.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Конструктори форм”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 2 і 0 гостей