Як змінити кодування Joomla!

Форуми по лінійці Joomla 1.0.x.
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення shaman » 16 липня 2007, 00:21

Ось так подумав,навіщо міняти кодування форумів для інтеграції на cp 1251 якщо utf є більш надійним та універсальним.
Ось тільки як змінити кодування самої юмли?Які файли міняти,що в БД прописувати?
По ідеї якщо утф - універсальне,то всі модуля Юмли у кодуванні cp1251 не будуть конфліктувати і стане можливою інтеграція з різними php - скриптами:)

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення Dutch » 16 липня 2007, 00:32

у мовному файлі зміни windows-1251 на utf-8, а сам файл збережи як utf-8 + усі мовні файли компонетів так само. За замовчуванням файли мають кодування ANSI.
БД перетвори на utf-8.

Ну а далі отримаєшь цілий букет задоволення, більше ніж від форуму :)))))

Найпростіший варіант поставити заново форум, поки у тебе не велике відвідування.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення Dutch » 16 липня 2007, 00:34

Спробуй ще один варіант:
Постав рсс-читалку на аяксі та просто імпортни у неї стрічку форуму - має піти, адже аякс підтримує utf-8.
shaman
Команда підтримки
Команда підтримки
Повідомлень: 287
З нами з: 07 травня 2007, 21:44
Звідки: Україна, Київ

Re: Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення shaman » 16 липня 2007, 00:39

Дякую Datch,ще подумаю добряче над цим своїм рішенням.Не знаю що його робити.Юзерам хоч їх не багато але не сподобається такий маневр...у мене 1600 повідомлень.Не знаю :-\
Спробуй ще один варіант:
Постав рсс-читалку на аяксі та просто імпортни у неї стрічку форуму - має піти, адже аякс підтримує utf-8.
Мені б просто зробити спільну реєстрацію і більш нічого.Модуль останніх повідомлень я вже навіть знайшов який працює успішно на різних кодуваннях а ось користувачі путаються і на сайті реєструються постійно...
Kai
Користувач
Користувач
Повідомлень: 33
З нами з: 17 листопада 2006, 22:52
Звідки: Sumy

Re: Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення Kai » 29 листопада 2007, 23:28

А я почав змнювати і у мене отаке почало видавати. Але я ще змінював і робив щоб аннглійська у УТФі була

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\unso\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\unso\administrator\index2.php on line 37

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\unso\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\unso\administrator\index2.php on line 37

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\unso\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\unso\includes\joomla.php on line 800

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\xampp\htdocs\unso\configuration.php:1) in D:\xampp\htdocs\unso\includes\joomla.php on line 800

Max Volgin
Модератор хостинга
Модератор хостинга
Повідомлень: 107
З нами з: 24 січня 2008, 10:43

Re: Як змінити кодування Joomla!

Повідомлення Max Volgin » 29 січня 2008, 12:26

Пробел или ентер сотри в файле D:xampphtdocsunsoconfiguration.php: в певой строчке


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 1.0”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей