Редагування тексту у JOOMLA

Візуальні ректори, додатки, кнопки для візуальних ректорів, тощо.
lga74
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 травня 2011, 18:40

Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення lga74 » 08 травня 2011, 18:45

Після установки JOOMLA, заходжу в адмін зону, додати матеріал, вставляю необхідний текст, але кнопки на панелі інструментів для редагування не працюють. html сторінки були створені у Dreamweaver, кнопка вставки html коду теж не працює. Були використані різні версії. У чому причина? Підкажіть, будь ласка.

fisk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 139
З нами з: 06 серпня 2010, 09:13
Звідки: Файне місто Тернопіль

Re: Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення fisk » 08 травня 2011, 21:08

а можете зробити скріншот і прикріпити до повідомлення, ато смутно уявляю... якщо кнопки перестають працювати вже Після вставленого матеріалу то мабуть в матеріалі є якісь ну дуже злі теги, а якщо відразу не працюють то без телепатії не розібратись, чи лише назви кнопок відсутні?
lga74
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 травня 2011, 18:40

Re: Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення lga74 » 08 травня 2011, 21:53

Дякую за відповідь, але я маю на увазі кнопки на панелі редагування. Наприклад жирний, курсив, вставити html код, і тому подібне. В англійській версії все працює.Яку російську версІю слід використовувати
fisk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 139
З нами з: 06 серпня 2010, 09:13
Звідки: Файне місто Тернопіль

Re: Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення fisk » 09 травня 2011, 02:10

зайди в плагін TinyMCE і вимкни "автоматичний вибір мови"
lga74
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 травня 2011, 18:40

Re: Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення lga74 » 09 травня 2011, 09:23

плагін TinyMCE
Де це знаходиться? Вибач, роблю перші кроки з JOOMLA.

fisk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 139
З нами з: 06 серпня 2010, 09:13
Звідки: Файне місто Тернопіль

Re: Редагування тексту у JOOMLA

Повідомлення fisk » 09 травня 2011, 11:17

в адмінін-частині "Розширення" - "Керування Плагінами" находиш плагін "Редактор - TinyMCE" в ньому ставиш опції "Автоматичний вибір Мови" - "Ні" і опцію "Кодування Мови" - "ru" перед цим потрібно мати встановлену російську локалізацію (наприклад з сайту joom(крапка).ru)


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Редактори”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість