JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення serghantura » 06 грудня 2011, 14:32

Друзі поділіться інформацією як вірно налаштовувати JA_T3_Framework, наприклад шаблон Ja Purity 2 :)

serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

Re: JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення serghantura » 12 грудня 2011, 23:41

Також, хочу добавити:

Основа Ja Purity 2

в index.php ось така каша:

<?php

/*

# ------------------------------------------------------------------------

# JA Purity II template for Joomla 1.6

# ------------------------------------------------------------------------

# Copyright (C) 2004-2010 JoomlArt.com. All Rights Reserved.

# @license GNU/GPLv3 http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html

# Author: JoomlArt.com

# Websites: http://www.joomlart.com - http://www.joomlancers.com.

# ------------------------------------------------------------------------

*/

if (class_exists('T3Template')) {

$tmpl = T3Template::getInstance();

$tmpl->setTemplate($this);

$tmpl->render();

return;

} else {

//Need to install or enable JAT3 Plugin

echo JText::_('Missing jat3 framework plugin');

}

ЩО потрібно зробити щоб це налаштувати, де можна прочитати, порадьте як можна вирішити дане питання, тому що SEO сайту по гуглу опустилось на 0 :(
Гугл як відказується індексувати сайт через це (я так думаю) + хочу Google Analytics поставити, а як не знаю(

буду вдячний за будь які підказки в даному напрямку. :)
deburger
Користувач
Користувач
Повідомлень: 101
З нами з: 10 листопада 2011, 10:18

Re: JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення deburger » 15 грудня 2011, 22:34

не зовсім зрозуміло в чому питання... для purity потрібно встановити t3 framework, якшо ставив з quick_start‘у то фреймворк окремно ставити не потрібно... налаштовувати його потрібно відповідно до своїх потреб... проблем не бачу...

а скрипт google analytics підключаэться у index.php твого шаблону... всередині тегу <head></head> (краще в кінці)
serghantura
Користувач
Користувач
Повідомлень: 183
З нами з: 25 жовтня 2009, 14:31

Re: JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення serghantura » 17 грудня 2011, 14:16

deburger писав:не зовсім зрозуміло в чому питання... для purity потрібно встановити t3 framework, якшо ставив з quick_start‘у то фреймворк окремно ставити не потрібно... налаштовувати його потрібно відповідно до своїх потреб... проблем не бачу...

а скрипт google analytics підключаэться у index.php твого шаблону... всередині тегу <head></head> (краще в кінці)
Так той і є відображення index.php.
Я встановлював прямо з шаблоном, просто аплоуд.
notna
Користувач
Користувач
Повідомлень: 14
З нами з: 06 червня 2012, 18:30

Re: JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення notna » 20 липня 2012, 08:27

Так вы нашли решение проблемы?? Поделитесь инфой)))

Аватар користувача
dezzor
Користувач
Користувач
Повідомлень: 27
З нами з: 04 листопада 2015, 17:43
Подякували: 1 раз

JA_T3_Framework - як вірно налаштовувати?

Повідомлення dezzor » 06 листопада 2015, 11:26

чтобы вставить google analitics воспользуйтесь плагином. или в структуре шаблона в папке tpls найти файл default.php и там вставить.
вот здесь можно почитать по JA_T3_Framework


Повернутись до “Інші розширення”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість