Крякозябри при створенні/редагуванні пунктів меню

Загальні питання по встановленю та оновленю Joomla 2.5 та сторонніх розширень
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Крякозябри при створенні/редагуванні пунктів меню

Повідомлення SnooPeR » 08 січня 2012, 19:05

І так блог був на 1.5.15 вирішив оновити, все тики старенька версія, оновив до 25 потім мігрував на 1.7.3, в адмінку зайшов переглянув наче все норм, в меню забув заглянути.... працював з шаблоном, з модулями, з компонентами, з контентом все гут, а от з Меню повний абзац.
скрини
1.jpg
2.jpg
Як лікувати, хтось стикався з таким?

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Крякозябри при створенні/редагуванні пунктів меню

Повідомлення Dutch » 08 січня 2012, 20:05

SnooPeR писав:І так блог був на 1.5.15 вирішив оновити, все тики старенька версія, оновив до 25 потім мігрував на 1.7.3
У мене 2 питання, точніше 3, але третє випливає з другого.

Перше — на чому будувався блог?
Друге — ви оновили сайт до версії Joomla 2.5, а потім на Joomla 1.7?
Якщо по другому питанню відповідь позитивна, то і виникає третє запитання — Ви уважно читали новину про першу бету 2.5? Яким чином Ви відреагували на таке:
Дана версія не підходить для робочих сайтів. Розробники звертають увагу на те, що версія Joomla 2.5 beta 1 призначена тільки для тестування та ознайомлення, оскільки не є стабільною.
Відносно кодування, то у файлі .htaccess можете прописати кодування utf-8, про те як це робити, вже писалося не раз на форумі (також є стаття в блогу про налаштування .htaccess)
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Крякозябри при створенні/редагуванні пунктів меню

Повідомлення SnooPeR » 09 січня 2012, 00:35

вже не треба, поправив....
то 1.5.25 ) а не 2.5 )
це криво походу бібліотека якась з компонентами стала, я з бекапа підняв чистий після переносу, там нічого такого не було все було гут. І поставив інші бібліотеки напряму черезх папку тмп, а не через загрузку.


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla 2.5: Встановлення та оновлення”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 2 і 0 гостей