Глюк в рейтингу!

CCK K2.
klim3d
Користувач
Користувач
Повідомлень: 8
З нами з: 01 грудня 2011, 23:53

Глюк в рейтингу!

Повідомлення klim3d » 15 березня 2012, 23:52

Добрий вечір! Допоможіть будь-ласка, в статті k2 на шаблоні beez 5 коли на зірочки рейтингу наводжу мишкою то відображається просто квадрат зеленого кольору що закриває повністю зірочку! Що можна зробити з цим?
error1.jpg
рейтинг
error1.jpg (31.58 Кіб) Переглянуто 6602 разів

deburger
Користувач
Користувач
Повідомлень: 101
З нами з: 10 листопада 2011, 10:18

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення deburger » 16 березня 2012, 01:09

потрібно глянути на живому прикладі, так "на вскидку" — якийсь стиль шаблону перекриває стиль з к2.... швидше за все
klim3d
Користувач
Користувач
Повідомлень: 8
З нами з: 01 грудня 2011, 23:53

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення klim3d » 16 березня 2012, 10:22

deburger писав:потрібно глянути на живому прикладі, так "на вскидку" — якийсь стиль шаблону перекриває стиль з к2.... швидше за все
А підкажіть як це перевірити?
deburger
Користувач
Користувач
Повідомлень: 101
З нами з: 10 листопада 2011, 10:18

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення deburger » 16 березня 2012, 14:09

не маю можливості зараз піднімати десь ваш бекап :(, а допомогти хотілося б...
...скажіть, вим шось говорить слово "Firebug" ?
klim3d
Користувач
Користувач
Повідомлень: 8
З нами з: 01 грудня 2011, 23:53

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення klim3d » 16 березня 2012, 14:12

deburger писав:не маю можливості зараз піднімати десь ваш бекап :(, а допомогти хотілося б...
...скажіть, вим шось говорить слово "Firebug" ?
Я так розумію плагін фаірфоксу маєте на увазі?

Я так думаю проблема в шаблоні beez 5, можливо в стилях, бо на інших працює нормально, але не можу розібратись де саме!

deburger
Користувач
Користувач
Повідомлень: 101
З нами з: 10 листопада 2011, 10:18

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення deburger » 16 березня 2012, 16:48

так, саме його маю на увазі, але вже сам дивлюсь...
Востаннє редагувалось 16 березня 2012, 17:19 користувачем deburger, всього редагувалось 1 раз.
deburger
Користувач
Користувач
Повідомлень: 101
З нами з: 10 листопада 2011, 10:18

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення deburger » 16 березня 2012, 17:19

дійсно невеличка несумісність з шаблоном... нашвидкуруч можу запропонувати отаке:

знайдіть у файлі /templates/beez5/css/beez5.css 586 рядок, і після цього:

Код: Виділити все

#main a:hover,
#main a:active,
#main a:focus
{
  background:#7BA428;
  color:#fff;
}
і замініть на:

Код: Виділити все

#main a:hover,
#main a:active,
#main a:focus
{
  background-color: none;
  color:#fff;
}
Востаннє редагувалось 16 березня 2012, 19:29 користувачем deburger, всього редагувалось 1 раз.
klim3d
Користувач
Користувач
Повідомлень: 8
З нами з: 01 грудня 2011, 23:53

Re: Глюк в рейтингу!

Повідомлення klim3d » 16 березня 2012, 17:34

deburger писав:дійсно невеличка несумісність з шаблоном... нашвидкуруч отаке можу запропонувати:

знайдіть у файлі /templates/beez5/css/beez5.css 586 рядок, ы пысля цього:

Код: Виділити все

#main a:hover,
#main a:active,
#main a:focus
{
  background:#7BA428;
  color:#fff;
}
і замініть на:

Код: Виділити все

#main a:hover,
#main a:active,
#main a:focus
{
  background-color: none;
  color:#fff;
}
Дыйсно допомогло! Безмежно дякую! :good:


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “K2”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей