Налаштування ZOO

Каталог і CCK Zoo.
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Налаштування ZOO

Повідомлення Anatolij » 03 грудня 2013, 10:09

Шановні,друзі.
Встановив компонент ZOO.Виникли проблеми:в назвах категорій та заголовках дописів не відображається кирилиця.Знаки ??????????
Допоможіть.
Дякую.

SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення SnooPeR » 03 грудня 2013, 10:38

в бд не вірне кодування
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення Anatolij » 04 грудня 2013, 19:02

SnooPeR писав:в бд не вірне кодування
Так,кодування було не вірне.Змінив,але проблема залишилась.
Пробував в БД змінити назу категорії...Ось що видає - 0 row(s) affected.
Warning: #1366 Incorrect string value: '\xD1\x82\xD0\xBE\xD0\xB2...' for column 'name' at row 1
SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення SnooPeR » 04 грудня 2013, 19:31

стикався я з цею проблемою, точно помню, що змінював кодування в бд. А далі не памятаю.
Спробуй так -- убиваєш все чистиш ставиш зоо лізеш в бд міняєш кодування на відповідне + глянь налаштування бд, яке по замовчанню ставиться кодування для нових таблиць.
і лише після цього йдеш в адмінку робити категорії і т.д.
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення Anatolij » 05 грудня 2013, 11:30

SnooPeR писав:стикався я з цею проблемою, точно помню, що змінював кодування в бд. А далі не памятаю.
Спробуй так -- убиваєш все чистиш ставиш зоо лізеш в бд міняєш кодування на відповідне + глянь налаштування бд, яке по замовчанню ставиться кодування для нових таблиць.
і лише після цього йдеш в адмінку робити категорії і т.д.
Дякую за допомогу.
Почав з нуля.Знищив все.Навіть Джумлу.Дійсно,на сервері за замовчування було кодування латін-шведен.Створив нову базу з УТФ8.Встановив знову Джумлу,ЗОО та мовний пакет- все працює.
До речі,раджу всім спробувати ZOO.Чудовий компонент з необмеженими можливостями.

SnooPeR
Користувач
Користувач
Повідомлень: 40
З нами з: 30 січня 2010, 22:31
Звідки: Рівне

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення SnooPeR » 05 грудня 2013, 11:33

Да не поганий компонент
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Re: Налаштування ZOO

Повідомлення Anatolij » 15 грудня 2013, 19:17

SnooPeR писав:Да не поганий компонент
Встановив модуль roksprocket.Все чудово з ZOO виводить,але посилання з модуля веде на 404 Компонент не знайдено....Коли в адмінпанелі в цьому модулі хочу переглянути статтю,появляється - Error

Error while retrieving the Articles with the applied filters:

The parameter "roksprocket.providers.registered.rokface.service" must be defined.
Допоможіть.


Повернутись до “Zoo”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість