На багато мовному сайті пропадає лого

CCK K2.
Аватар користувача
gal_s
Користувач
Користувач
Повідомлень: 22
З нами з: 18 жовтня 2013, 11:23
Звідки: Коломия

На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення gal_s » 08 липня 2014, 21:03

Дуже сподобався компонент k2, лиш є нюанс, прошу допомогти!
Так як сайт на трьох мовах, і модуль логотипу включений не на всіх сторінках, а на вибраних. То в матеріалах k2 немає логотипу взагалі(таке ж із rsform)
Чи є можливість налаштувати по замовчуванню один logo, а на інших по налаштуваннях модуля?

minamo
Користувач
Користувач
Повідомлень: 85
З нами з: 09 липня 2014, 11:11
Звідки: UA, Kharkiv
Подякували: 5 рази

Re: На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення minamo » 09 липня 2014, 11:17

Если мультиязычность корректно настроена (в том числе отображение модулей) и работает, можно через условия в шаблоне попробовать.

Код: Виділити все

<?php if ($this->countModules('logo')) { ?>
    <jdoc:include type="modules" name="logo" />
<?php } else { ?>
    <jdoc:include type="modules" name="logo-support" />
<?php } ?>
Как-то так.
Аватар користувача
gal_s
Користувач
Користувач
Повідомлень: 22
З нами з: 18 жовтня 2013, 11:23
Звідки: Коломия

Re: На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення gal_s » 13 липня 2014, 00:32

підскажіть де можна ці умови знайти? :)
Аватар користувача
gal_s
Користувач
Користувач
Повідомлень: 22
З нами з: 18 жовтня 2013, 11:23
Звідки: Коломия

Re: На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення gal_s » 13 липня 2014, 00:44

дякую, помогло :Rose:
Аватар користувача
gal_s
Користувач
Користувач
Повідомлень: 22
З нами з: 18 жовтня 2013, 11:23
Звідки: Коломия

Re: На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення gal_s » 13 липня 2014, 00:54

Стоп ще не зовсім получилось, на тій сторінці де немає лого то тепер з"являється, а на тих де в модулі настороєно то висвідчує 2 logo

наразі получилось так, modul "logo" відключила і появляється логотип тільки з "logo support"
на інших мовах - все працює, напевне тому що там закладено іншу назву модуля "logo_en"
Чи розумно так залишати, все як є, чи краще навитись насторіїти все працильно? :sorry:

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: На багато мовному сайті пропадає лого

Повідомлення Dutch » 13 липня 2014, 23:06

А чи не простіше прописати логотип відразу у шаблоні???


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “K2”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей