Проблема з лічильником переглядів

CCK K2.
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 22 серпня 2015, 00:38

Чомусь "тупить" лічильник переглядів дописів в К2.Наприклад,лічильник показує 8 переглядів допису,дивлюсь в Яндекс -допис прочитали 200 разів...
Хто підкаже,в чому проблема?

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Dutch » 22 серпня 2015, 07:28

Проблема у кешувані!

Оскільки у вас закешована сторінка, то й відповідно не спрацьовує скрипт підрахунку.

Як приклад, щоб у вас лічильник працював, то в шаблоні можна прописати, щось на кшталт схоже з цим (код використовую для підрахунку переглядів статей Joomla, але його можна адаптувати і під K2):

Код: Виділити все

if (isset($view) && strtolower($view) == 'article')
{
    $articleId = JRequest::getVar('id');

    $db = JFactory::getDbo();
    $hs = 'SELECT hits FROM #__content WHERE id = '. $articleId;
    $db->setQuery($hs);
    $currentHits = $db->loadResult();
    $updateHits = $currentHits + 1;

    $update = 'UPDATE #__content SET HITS = '. $updateHits .' WHERE id = '. $articleId;
    $db->setQuery($update);
    $db->Query();
}
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Re: Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 22 серпня 2015, 15:14

Дякую,що відповіли.
А як адаптувати до К2? В яку папку та файл шаблону вставляти?
Чи не можна просто відключити кешування?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Dutch » 02 вересня 2015, 13:25

Anatolij писав:Дякую,що відповіли.
А як адаптувати до К2? В яку папку та файл шаблону вставляти?
Чи не можна просто відключити кешування?
У вас самописний шаблон, чи закачений з нету?
Платний чи безкоштовний?
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 25 вересня 2015, 22:41

Dutch писав:Джерело цитати У вас самописний шаблон, чи закачений з нету?
Платний чи безкоштовний?
Шаблон gk_news скачаний ,безкоштовний

Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 21 жовтня 2015, 19:40

Будь ласка,дайте відповідь як адаптувати вищевказаний код для К2 ? Я вже методом проб пошукаю куди його вставити.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Dutch » 22 жовтня 2015, 15:23

Так, якщо я нічого не наплутав, то код буде такий:

Код: Виділити все

<?php
if (isset($view) && strtolower($view) == 'item')
{
    $articleId = JRequest::getVar('id');

    $db = JFactory::getDbo();
    $hs = 'SELECT hits FROM #__k2_items WHERE id = '. $articleId;
    $db->setQuery($hs);
    $currentHits = $db->loadResult();
    $updateHits = $currentHits + 1;

    $update = 'UPDATE #__k2_items SET HITS = '. $updateHits .' WHERE id = '. $articleId;
    $db->setQuery($update);
    $db->Query();
}
?>
Нагадаю, ще раз, беремо цей код і прописуємо в ваш шаблон (файл index.php).
Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 04 листопада 2015, 18:09

Щось не виходить:на сайті - помилка сервера 500
Мій код такий

Код: Виділити все

<?php

/**
 *
 * Main file
 *
 * @version             3.0.0
 * @package             Gavern Framework
 * @copyright         Copyright (C) 2010 - 2012 GavickPro. All rights reserved.
 *               
 */
 
// No direct access.
defined('_JEXEC') or die;
if(!defined('DS')){
   define('DS',DIRECTORY_SEPARATOR);
}
// Add JavaScript Frameworks
JHtml::_('bootstrap.framework');

// enable showing errors in PHP
ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT);
ini_set('display_errors','On');
// include framework classes and files
require_once('lib/gk.framework.php');
require_once('lib/framework/gk.const.php');
// run the framework
$tpl = new GKTemplate($this, $GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES);


// EOF


Куди вставити Ваш код?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Dutch » 04 листопада 2015, 18:44

Після

Код: Виділити все

defined('_JEXEC') or die;

Anatolij
Користувач
Користувач
Повідомлень: 47
З нами з: 01 липня 2011, 12:21

Проблема з лічильником переглядів

Повідомлення Anatolij » 11 лютого 2016, 23:41

Dutch писав:Джерело цитати Після

Код: Виділити все

defined('_JEXEC') or die;
Всеодно - 500


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “K2”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей