В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
sa1ity
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 березня 2016, 15:07

В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Повідомлення sa1ity » 08 березня 2016, 16:24

Така біда в модулі "Login" не працює Українська локалізація модулю при реєстрації.
Тобто коли міняєш мову на російську все перекладеться, а ось коли міняєш на Українську поля реєстрації відображаються на англійській мові.
http://vistinov.com.ua/

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Повідомлення Dutch » 11 березня 2016, 01:33

sa1ity писав:Джерело цитати Така біда в модулі "Login" не працює Українська локалізація модулю при реєстрації.
Тобто коли міняєш мову на російську все перекладеться, а ось коли міняєш на Українську поля реєстрації відображаються на англійській мові.
http://vistinov.com.ua/
Чи використовуєте ви додатковий плагін для реєстрації?
Опишіть детальніше!
sa1ity
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 березня 2016, 15:07

В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Повідомлення sa1ity » 11 березня 2016, 19:32

На даний момент стоїть плагін "slogin" але і з стандартнім працювало некоректно.
Коли натискаю на силку "Реєстрація" всі поля прописані англійською мововю.
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Повідомлення Dutch » 11 березня 2016, 20:03

Тут можливо, що потрібно локалізувати slogin.

Спробуйте вимкнути усі плагіни, які можуть впливати на функцію реєстрації та відпишіть, чи щось змінилось.
sa1ity
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 08 березня 2016, 15:07

В модулі "Login" не працює Українська локалізація

Повідомлення sa1ity » 11 березня 2016, 20:13

Дякую допомогло. вимкнув плагін "System - K2" і все запрацювало.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей