На хостинге не работает динамически сайт

Питання по налаштуванню Joomla 3.x, встановлення параметрів конфігурації, роботі, оптимізації та прискоренню роботи Joomla 3.x.
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 08 травня 2016, 15:58

Помогите найти ошибку! На локальном все работает, залил на хостинг не работает на главной странице все что динамически должно двигаться. http://www.joole.xyz. На хостинге в Joomla вот такая надпись Зображення.

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення gruz » 08 травня 2016, 16:46

У тебе чомусь JS не працює. Щось не долилось, якщо на локалці цих помилок нема.
Зображення

Відправлено через 2 хвилини 18 секунди:
Спробуй rok booster відключити. Чи кеш почистити. Чи і те, і друге.

Відправлено через 2 хвилини 15 секунди:
Зображення
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 08 травня 2016, 17:11

Спасибо очень оперативно Выручил еще раз!!! :Yahoo!:
Заработало когда System - RokBooster выключил.
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення gruz » 08 травня 2016, 17:20

Ну якщо на локалці з ним працює, то я би все ж розібрався. Все ж рок-бустер не просто так придумали, а щоби красиву назву було чим зайняти. І якщо на локалці працює, значить може і онлайн працювати. Ну це погляд перфекціоналіста :-)
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 09 травня 2016, 00:13

Обязательно посмотрю. RokBooster действительно хороший плагин. Сейчас уже новое беспокойство в админке joomla появилась надпись Notice: Trying to get property of non-object in components/com_roksprocket/lib/RokSprocket/Addon/AdvancedModuleManager.php on line 98 :shock:

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення gruz » 09 травня 2016, 00:20

Остання версія рок-спрокета?
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 09 травня 2016, 00:29

RokSprocket 2.1.12 :)

Відправлено через 1 хвилину 39 секунди:
Отключаю Система - RokCommon ошибка пропадает.
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення gruz » 09 травня 2016, 01:04

А це останній?

Може rokcommon не останній? Не повинно так глючити, все ж таки rockettheme не останнього ґатунку контора. Хоча все може бути.

Ну я би розбирався, але на сервері все одно помилки треба ховати від хакерів. Тому заважати не повинно.
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 09 травня 2016, 02:09

Да это последний. Не пойму почему на локальном хосте работает. А что за ошибка со скриптом wow = new Wow ? Так выглядит на локальном Зображення/

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення gruz » 09 травня 2016, 02:45

На локальному може помилки PHP приховані?
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1187
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення Dutch » 10 травня 2016, 00:10

gruz писав:Джерело цитати На локальному може помилки PHP приховані?
Скоріше за все.

Я би переглянув версії PHP на локальному сервері та на хостингу.
Якщо є помилки чи нотіси, то відписав би розробникам. На разі розробники ще не всі орієнтуються на PHP 5.6-7.х
ridrotex
Користувач
Користувач
Повідомлень: 9
З нами з: 02 травня 2016, 13:29

На хостинге не работает динамически сайт

Повідомлення ridrotex » 10 травня 2016, 15:31

После долгой ночи изучая js :D нашел. Как обычно перепробовав многое, оказалось банально просто активировать Mootools в index.php <JHtml::_('behavior.framework', true); >. Огромное за советы и помощь. :Yahoo!:

Відправлено через 39 секунди:
Спасибо



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla 3.x: Налаштування, робота та оптимізація Joomla”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість