Проінспектуйте сайт

Розміщення робіт користувачів, створені на Joomla
doro45
Користувач
Користувач
Повідомлень: 12
З нами з: 07 вересня 2016, 19:38
Дякував (ла): 1 раз

Проінспектуйте сайт

Повідомлення doro45 » 16 жовтня 2016, 20:07

Мій перший у житті.Робив для себе. Підкажіть будь-ласка,які є проблеми та як їх вирішити. Що бачу я- проблеми з картами гугл та яндекс.гугл якось працює,а яндекс не хоче.Та найголовніше- як так зробити,щоб при подачі об яви, після того,як натиснув "зберегти", та на головній у пошуку "очистити пошук" перекидало на іншу сторінку. Буду дуже вдячний.http://www.dobova.com.ua/

Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Проінспектуйте сайт

Повідомлення Gespenst » 18 жовтня 2016, 06:17

Щодо переходу на іншу сторінку, треба поритися у налаштуваннях компоненту яким ви користуєтеся, це, здаєьбся Jea? Наприклад у RS Form Pro можна налаштувати подію яка відбудеться після відправлення форми. Можливо і у вашому таке є.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
А як у вас мапи вставлені? Плагіном? Я вставляю так: Роблю модуль Довільний HTML вставляю туди код карти і публікую там де мені потрібно. Все працює і гугл і яндекс. Бо с плагінами/модулями я раз стикнувся, і після цього якось не хочу більше до них повертатися.
doro45
Користувач
Користувач
Повідомлень: 12
З нами з: 07 вересня 2016, 19:38
Дякував (ла): 1 раз

Проінспектуйте сайт

Повідомлення doro45 » 18 жовтня 2016, 08:26

Gespenst писав:Щодо переходу на іншу сторінку, треба поритися у налаштуваннях компоненту яким ви користуєтеся, це, здаєьбся Jea? Наприклад у RS Form Pro можна налаштувати подію яка відбудеться після відправлення форми. Можливо і у вашому таке є.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
А як у вас мапи вставлені? Плагіном? Я вставляю так: Роблю модуль Довільний HTML вставляю туди код карти і публікую там де мені потрібно. Все працює і гугл і яндекс. Бо с плагінами/модулями я раз стикнувся, і після цього якось не хочу більше до них повертатися.
дякую. так, компонент Jea. Я встановлював карти по інструкціям.Мені карта на головній не потрібна,алє тепер я не можу її видалити,тому що перестає працювати карта у компонентах Jea .це стосується гугл мап.я встановив яндекс карту,її видно на головній,але при подачі об яви вона не спрацьовує,а також не спрацьювує у геопошуку.Як можна вийти з ситуації? Сайт є на опен сервері та на хостингу.Може видалити модулі карт тотал командером,та заново налаштовувати? Я знайшов багато інструкцій ,але не можу визначитись.Може дасте посилання на інструцію чи на відеоурок.Я не можу зрозуміти як вставляти код у код сайту.Так зробив-штмл код скачав створив модуль.карта на сайті дуже гарно відтворюється.Відключив гугл мапс,що в мене був,та карти не відтворюються у компонентах.Виходить,що модулі та компоненти,якось прив язані до гугл мап,що стоїть у мене.Я так розумію,що мені потрібна API карта?
Востаннє редагувалось 18 жовтня 2016, 09:21 користувачем doro45, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Проінспектуйте сайт

Повідомлення Gespenst » 18 жовтня 2016, 08:39

на жаль посилання не маю. якщо у вас плагін мапи пов'язаний з компонентом то це проблема. Може видалити наявний та пошукати інший?
doro45
Користувач
Користувач
Повідомлень: 12
З нами з: 07 вересня 2016, 19:38
Дякував (ла): 1 раз

Проінспектуйте сайт

Повідомлення doro45 » 18 жовтня 2016, 09:38

Gespenst писав:Джерело цитати на жаль посилання не маю. якщо у вас плагін мапи пов'язаний з компонентом то це проблема. Може видалити наявний та пошукати інший?
Так зробив-штмл код скачав створив модуль.карта на сайті дуже гарно відтворюється.Відключив гугл мапс,що в мене був,та карти не відтворюються у компонентах.Виходить,що модулі та компоненти,якось прив язані до гугл мап,що стоїть у мене.Я так розумію,що мені потрібна API карта? Ось посилання на компонент http://demo.sphilip.com/jea/en/ тут видно,що геопошук працює,у мене він також працюіє,алє при наявності гугл мапс на головній сторінці. Як що відверто,то геопошук якись кривий,тому що ,поки на здвинеш повзунки нічого не змінюється, дуже дратує таке.Зараз треба якось прибрати карту з головної. Ще є дещо дивне -у мене назва сайту чомусь висвічується на цій сторінці http://www.dobova.com.ua/component/jea/ ... Itemid=435 "аренда посуточно". Може це якось впливає на проблеми з картами?

Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Проінспектуйте сайт

Повідомлення Gespenst » 18 жовтня 2016, 20:49

Код: Виділити все

<div class="jea-properties">

    <h1>Аренда посуточно</h1>
Це частина компоненту. Ви якось прив'язували плагіни карти до компоненту чи він їх автоматично знаходить? Чи плагіни їдуть із самим компонентом? Я просто не мав справи із Jea.
doro45
Користувач
Користувач
Повідомлень: 12
З нами з: 07 вересня 2016, 19:38
Дякував (ла): 1 раз

Проінспектуйте сайт

Повідомлення doro45 » 18 жовтня 2016, 21:55

Gespenst писав:

Код: Виділити все

<div class="jea-properties">

    <h1>Аренда посуточно</h1>
Це частина компоненту. Ви якось прив'язували плагіни карти до компоненту чи він їх автоматично знаходить? Чи плагіни їдуть із самим компонентом? Я просто не мав справи із Jea.
все автоматично. трохи розібрався- у мене стоїть модуль
JEA Emphasis .він відповідає за виведення обьяв .це обь яви які знаходяться у "хити", та у головному меню "квартири" 1-к,2-к, ..саме в ньому і не працює карта.якщо я через модуль JEA Emphasis роблю пошук,то карта у обьявах з являється. виходить так- що та карта ,що на головній прив язана до модулю JEA Поиск ,та до пошуку по карті. а модуль JEA Emphasis не підхватує жодну карту,яку б я не встановив.не можу зрозуміти логіки- чому пропадає карта у модулях JEA Поиск та у пошук по карті ,якщо я прибираю карту з головної,або перміщую її ?Яж її не відключаю.Ключ ввожу в Google map .який є джумловським. саме через посилання у налаштуваннях у Google map я брав ключ. На російському форумі є фахівці по цьому компоненту,але мовчать.
Аватар користувача
Gespenst
Користувач
Користувач
Повідомлень: 112
З нами з: 28 березня 2010, 08:48
Звідки: Кривий Ріг
Дякував (ла): 8 рази
Подякували: 3 рази

Проінспектуйте сайт

Повідомлення Gespenst » 19 жовтня 2016, 06:48

якщо вам не потрібна карта на головній а компоненту потрібна, то сховайте її display:none. як тимчасове рішення.
nastya89
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 02 листопада 2016, 12:06

Проінспектуйте сайт

Повідомлення nastya89 » 02 листопада 2016, 12:13

Мені здається контент на сайті, там де "Аренда посуточно" шриф не підходить сайту.



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Мій сайт на Joomla!”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей