Не працює пошук на другій мові

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
Аватар користувача
Lihojnik
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 06 лютого 2017, 14:53

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення Lihojnik » 06 лютого 2017, 16:05

Добрий день! У мене двомовний сайт, основна мова українська друга російська. Так пошук на українській мові працює добре, а на російській пошук перекидає на українську мову! Модулі укр. і рус. Що ще може бути не знаю! Багатомовність за допомогою Joomla. Сайт promprog.biz.ua

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 688
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Подякували: 26 рази

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення gruz » 06 лютого 2017, 16:16

В налаштуваннях модуля пошуку є прив’язка до пункта меню.
Створи пункти меню для українського і кацапського пошуку. Якщо треба, не виводь ніде ці пункти - створи у окремому меню.
І тоді модуль в укр. версії один публікуй, а в кац. - інший.

Не тестував, але має допомогти.
Аватар користувача
Lihojnik
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 06 лютого 2017, 14:53

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення Lihojnik » 06 лютого 2017, 16:41

Все так і зроблено! Не допомагає!
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 688
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Подякували: 26 рази

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення gruz » 06 лютого 2017, 16:53

Щовно постестував на локалці в себе.
Так працює.

Два пукнти меню для пошуку зв’язані між собою.
Зображення

А в модулі пошуку не вказую прив’язки до пункта меню чи мови
Зображення

Інші конфігурації не тестував.

Відправлено через 7 хвилини 9 секунди:
Щойно протестував з описаним мною підходом.
Для пунктів меню те саме. Для модулів - свій на мову
Зображення

Зображення

Зображення

Відправлено через 13 хвилини 57 секунди:
На локалці була стара Joomla 3.5.1. Оновив. На 3.6.5 теж працю. Переконайся, що в тебе всі налаштування як у мене. Якщо не запрацює - скріншоти аналогічних налаштувань в студію. Якщо і тоді не запрацює - можу глянути в адмінку.
Аватар користувача
Lihojnik
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 06 лютого 2017, 14:53

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення Lihojnik » 06 лютого 2017, 21:07

Нічого не виходить!
2017-02-06_205907.png
2017-02-06_205949.png
2017-02-06_205949.png (6.95 Кіб) Переглянуто 1318 разів
2017-02-06_210104.png
2017-02-06_210132.png

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 688
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Подякували: 26 рази

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення gruz » 06 лютого 2017, 21:10

Зображення

Якщо не допоможе - доступ суперадміна в приват.
Аватар користувача
Lihojnik
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 06 лютого 2017, 14:53

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення Lihojnik » 06 лютого 2017, 21:36

Не допомагає!!! Коли пошук повертає на укр. мову, знову вибираю російський прапорець і тоді з'являється розширений пошук російський і все працює в розширеному пошуку!
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 688
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Подякували: 26 рази

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення gruz » 06 лютого 2017, 22:11

Глянув.

У тебе пошук від шаблона, а не джумловський модуль. Це глюк шаблона.

Зображення

Я бачу, в тебе там серійник є. Можу припустити, що шаблон платний. Катуй ляхів-розробників (волинська різня бензопилою - саме те), хай вирішують проблему. Бо і забрати пошук від шаблона не дає. Він, схоже, вшитий.

На крайнів випадок просто сховай шаблонний пошук у CSS.
Щось на кшталт

Код: Виділити все

.dd-object1849085462
{
display:none;
}
Сам впораєшся додати в CSS? Але ліпше все ж розробників покатувати - приємне з корисним.
Аватар користувача
Lihojnik
Користувач
Користувач
Повідомлень: 6
З нами з: 06 лютого 2017, 14:53

Не працює пошук на другій мові

Повідомлення Lihojnik » 06 лютого 2017, 22:20

Дякую! Я так також подумав про шаблон. Щось попробую зробити! Ще раз дякую за витрачений час!!!

Відправлено через 1 годину 23 хвилини 34 секунди:
gruz писав:Джерело цитати Глянув.

У тебе пошук від шаблона, а не джумловський модуль. Це глюк шаблона.

Зображення

Я бачу, в тебе там серійник є. Можу припустити, що шаблон платний. Катуй ляхів-розробників (волинська різня бензопилою - саме те), хай вирішують проблему. Бо і забрати пошук від шаблона не дає. Він, схоже, вшитий.

На крайнів випадок просто сховай шаблонний пошук у CSS.
Щось на кшталт

Код: Виділити все

.dd-object1849085462
{
display:none;
}
Сам впораєшся додати в CSS? Але ліпше все ж розробників покатувати - приємне з корисним.
З твоєю допомогою все вийшло і дуже просто!
2017-02-06_233757.png
2017-02-06_233757.png (10.99 Кіб) Переглянуто 1302 разів



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей