Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Форуми по лінійці Joomla 2.5.
Mark7
Користувач
Користувач
Повідомлень: 4
З нами з: 11 травня 2017, 09:42

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення Mark7 » 11 травня 2017, 09:58

Всем доброго дня,
прошу подсказать как можно изменить ширину вывода модуля Foxcontact (отправка почты с сайта), сайт работает на Joomla 2.5.9
Скрин прилагаю.
Заранее благодарен за помощь в этом вопросе.
Вкладення
1.png
1.png (86.63 Кіб) Переглянуто 1208 разів

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення gruz » 11 травня 2017, 15:16

Це там ширина вже вписана, чи хочеш її туди вписати?

Якщо вписати, то ж додай у css щось типу

Код: Виділити все

.foxcontainer {
width;....
}
Mark7
Користувач
Користувач
Повідомлень: 4
З нами з: 11 травня 2017, 09:42

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення Mark7 » 11 травня 2017, 15:43

Ширина уже вписана, хотел бы узнать в какой папке можно ее изменить, то есть изменить само значение "670px"
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення gruz » 11 травня 2017, 16:16

А вписана CSS чи JS? Якщо джерело HTML переглянути (Ctrl+U), то вона там є?
Mark7
Користувач
Користувач
Повідомлень: 4
З нами з: 11 травня 2017, 09:42

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення Mark7 » 11 травня 2017, 16:32

В HTML (при использовании Ctrl+U) есть такая строка
<div id="system-message-container">
</div>
<a name="cid_1840"></a><div class="foxcontainer" style="width:670px !important;">

Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення gruz » 11 травня 2017, 17:27

Я так думаю, йдеться про компонент, а не про модуль
Це або десь в налаштуваннях компонента виставляється, або в шаблоні компонента врізано.
Глянь чи є щось типу

/templates/jp-industry/html/com_ТВІЙКОМПОНЕНТ

Я не зміг вирахувати, як він зветься

com_foxcontaсt, com_foxcontaсtform - не підходить.

Ящо такої теки нема, то тобі треба знайти де в самому сомпоненті орієнтовно в
components/com_ТВІЙКОМПОНЕНТ/views/ЯКИЙСЬВИД/tmpl/ЯКИЙСЬФАЙЛ.php це прописано.

Наприклад шаблон статті Joomla
/components/com_content/views/article/tmpl/default.php

А далі цей файл зкопіювати в теку з шаблоном і його поправити. Як саме і куди скопіювати - читай тут:
https://docs.joomla.org/How_to_override ... omla!_core

Якщо це все ж модуль - то у цій же статті перевизначення для модулів описано.

А взагалі-то, це платне розширення. Тому логічно у саппорта спитати. Вони точно знають.
Mark7
Користувач
Користувач
Повідомлень: 4
З нами з: 11 травня 2017, 09:42

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення Mark7 » 12 травня 2017, 13:42

Спасибо за помощь, все получилось.
Аватар користувача
sckameikin22
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 15 листопада 2017, 08:17
Звідки: Санкт-Петербург
Контактна інформація:

Как изменить ширину вывода модуля Foxcontact

Повідомлення sckameikin22 » 15 листопада 2017, 08:40

О, и мне пригодилась инфа. Спасибо.


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla! 2.5”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 2 і 0 гостей