Розташування Тopmemu в один ряд Joomla 3.0

Загальні питання по Joomla 3.x, які не відносяться до інших розділів.
Alexeich
Користувач
Користувач
Повідомлень: 1
З нами з: 15 червня 2017, 09:41

Розташування Тopmemu в один ряд Joomla 3.0

Повідомлення Alexeich » 15 червня 2017, 10:02

Доброго дня. Така проблема, Сайт працює на Joomla 3.0, шаблон Beez3 - Default. Проблема в тому, що коли в меню додаєш більше ніж 6 кнопок воно стає в 2 ряди.
https://drive.google.com/file/d/0B2IBCqL5B3JYdXY2amF5Zi1DUDQ/view?usp=sharing
Також хотілося б щоб ви порадили якийсь новий шаблон для цього сайту (сайт бібліотеки університету).

master_b
Користувач
Користувач
Повідомлень: 56
З нами з: 28 вересня 2016, 17:21
Звідки: Донецьк
Подякували: 8 рази

Розташування Тopmemu в один ряд Joomla 3.0

Повідомлення master_b » 15 червня 2017, 14:45

уменьшить отступы между пунктами меню, а также уменьшить размер шрифта меню это позволит вместить все в одну строку

по шаблону, есть много студий которые разрабатывают шаблоны и часто у них есть довольно неплохие бесплатные, тут уже гугл в помощь
ЗЫ. список студий можно найти на варезных сайтах, а дальше уже гуглить официальные адреса разработчиков и оттуда качать шаблон(ы)
Аватар користувача
gruz
Користувач
Користувач
Повідомлень: 697
З нами з: 19 червня 2008, 18:09
Звідки: Прип'ять
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 рази

Розташування Тopmemu в один ряд Joomla 3.0

Повідомлення gruz » 15 червня 2017, 14:49

Я юзаю красивий мобільний і т.д. Helium від http://gantry.org/
Його демка http://demo.gantry.org/

От якось по дружбі зробив за пів години сайтик на його базі http://ipzs.com.ua/

Але там треба вкурити логіку роботи шаблону. Це мінус.

Тому моя порада несе ризики геморою.

Якщо не на gantry, то я би гуглив щось типу free joomla template responsive. Насправді купа шаблонів є.

Варезні я би не радив. Бо потім оновлюватись важко. А платні шаблони важкі, мають свої міні фреймворки, часом полікувати самотужки проблему після оновлення Joomla без оновлення шаблону важко.

Відправлено через 1 хвилину 36 секунди:
По твоєму шаблону можна погратись з відступами, як радить master_b
Але перевір, чи буде респонсів після цього. Дай лінк, може по CSS підкажу, що вписати. Чесно кажучи, сайт убогенько виглядає. Ну на мій смак.


  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla 3.x: Загальні питання”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 2 і 0 гостей