еррор - вилазить з джумлифіш

Розширення для створення багатомовного сайту на базі сторонніх розширень.
karmeluk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення karmeluk » 05 грудня 2007, 21:44

Прошу допомогти з проблемою:

Warning: Supplied argument is not a valid resource handle in /home/virtwww/w_ahouse_0883/http/administrator/components/com_joomfish/mldatabase.class.php on line 429

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/virtwww/w_ahouse_0883/http/administrator/components/com_joomfish/mldatabase.class.php on line 435

Робочий зразок тут:
http://www.ahouse.com.ua/index.php?opti ... &sitemap=1

Дякую!

Борис

Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення Dutch » 05 грудня 2007, 23:03

Таке враження, що не коректно працює плагін для перекладу Хмапи
karmeluk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення karmeluk » 05 грудня 2007, 23:36

щось таке... але перекладає ж фіш... на форумі хмапи сказали, що проблема в ній...
Аватар користувача
Dutch
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 1185
З нами з: 28 жовтня 2006, 18:49
Звідки: Київ
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 12 рази
Контактна інформація:

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення Dutch » 06 грудня 2007, 04:25

Спробуй взагалі видалити плагіни карти сайту з папки плагінів у компоненті джумфіш
karmeluk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення karmeluk » 06 грудня 2007, 10:46

дякую, але нажаль такої папки немає...

Kai
Користувач
Користувач
Повідомлень: 33
З нами з: 17 листопада 2006, 22:52
Звідки: Sumy

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення Kai » 09 грудня 2007, 12:46

От у мене те саме. Але тільки з Фаєрбордом. У самій темі вискакує
Warning: Supplied argument is not a valid resource handle in D:xampphtdocsdjuadministratorcomponentscom_joomfishmldatabase.class.php on line 429

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in D:xampphtdocsdjuadministratorcomponentscom_joomfishmldatabase.class.php on line 435

Warning: Supplied argument is not a valid resource handle in D:xampphtdocsdjuadministratorcomponentscom_joomfishmldatabase.class.php on line 429

Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in D:xampphtdocsdjuadministratorcomponentscom_joomfishmldatabase.class.php on line 435
Востаннє редагувалось 09 грудня 2007, 12:49 користувачем Kai, всього редагувалось 1 раз.
karmeluk
Користувач
Користувач
Повідомлень: 17
З нами з: 05 січня 2014, 12:35

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення karmeluk » 09 грудня 2007, 12:52

рішення є. на таке ж питання відповідає розробник
http://www.joomfish.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=220

б.
Kai
Користувач
Користувач
Повідомлень: 33
З нами з: 17 листопада 2006, 22:52
Звідки: Sumy

Re: еррор - вилазить з джумлифіш

Повідомлення Kai » 10 грудня 2007, 05:36

Дяка тобі друже!!!! :)))))))))))))))))))))

+1


Повернутись до “Багатомовність”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей