Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Загальні питання по встановленню, оновленню та міграції Joomla 3.x
Аватар користувача
V.A.L.
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 28 жовтня 2017, 08:10

Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Повідомлення V.A.L. » 30 жовтня 2017, 22:24

Друзі, всім привіт!
Прошу допомоги! За час моєї відсутності на роботі, був на курсах, інший працівник вирішив зробити оновлення версії Joomla до 3.7.1 до 3.8.1. Бекап не зробив... і оновлення, як на зло, зависло... прочекавши кілька хвилин, він закрив сторінку... Після чого, коли заходиш в адмін-панель, пише наступне
Записати.JPG
скрін панелі
Записати.JPG (25.35 Кіб) Переглянуто 903 разів
Заголовок сторінки теж на скріні
Записати2.jpg
заголовок з назвою помилки
Записати2.jpg (5.01 Кіб) Переглянуто 903 разів
. Допоможіть хто чим може! Завчасно дякую! :)

master_b
Користувач
Користувач
Повідомлень: 56
З нами з: 28 вересня 2016, 17:21
Звідки: Донецьк
Подякували: 8 рази

Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Повідомлення master_b » 31 жовтня 2017, 23:14

увімкнить в конфіг файлі максимальний лог та дивиться що дає помилку, потім вже або переіменування папки з проблемним компонентом/модулєм або його видалення. в мене наприклад меню дошки оголошень для адмінки видавало подібну проблему після оновлення Joomla тк версія компоненту дещо застаріла, а ліцензії немає наразі щоб оновитися, тож зменив назву папки з модулем і проблема була вирішена
Аватар користувача
V.A.L.
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 28 жовтня 2017, 08:10

Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Повідомлення V.A.L. » 01 листопада 2017, 19:38

Вирішив я свою проблему :)
Опишу як, раптом у когось щось схоже виникне :)
Отож.
1.Зробив бекап бази.
2.Скопіював на хостинг файли з пакету оновлення до найновішої версії з заміною існуючих (в принципі, не обов'язковий крок)
3.Скопіював на хостинг каталог Installation.
4.Зберіг файл Configuration.php та видалив його з хостингу.
5.Провів інсталяцію Joomla з новими параметрами, байдуже з якими.
6.Створив нову базу та зробив до неї імпорт з бекапа. (В принципі, можна було зробити імпорт бази до тієї, яка була створена щойно під час інсталяції. Але коли робив бекап, поставив правило Insert, а потрібно було Replace.)
7.В налаштуваннях Joomla в адмінці, вказав шлях та префікс нової бази (ну, та яка з бекапа).
8.Тішимось результатом :Yahoo!:
Аватар користувача
V.A.L.
Користувач
Користувач
Повідомлень: 3
З нами з: 28 жовтня 2017, 08:10

Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Повідомлення V.A.L. » 07 листопада 2017, 22:41

От ..ядство )) Знову оновлення і знову та ж проблема... :( Це тільки в мене таке? Що ж це за проблема?
master_b
Користувач
Користувач
Повідомлень: 56
З нами з: 28 вересня 2016, 17:21
Звідки: Донецьк
Подякували: 8 рази

Помилка адмінки пілся невдалого оновлення

Повідомлення master_b » 08 листопада 2017, 23:57

мабуть що так, я 5 своїх сайтів оновив без проблем



  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Joomla 3.x: Встановлення, оновлення та міграція”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 0 і 0 гостей